Świerk Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 http://www.swrk.vgh.pl wizualizacje architektoniczne fotorealistyczne realistyczne wizualizacje foto wizualizacje wizualizacja architektoniczna wizualizacja architektury wizualizacje wnętrz wnetrz wnetrza grafika 3D modele 3D projekty wizualizacje domów domow domki wycena wizualizacji wizualizacja architekt architekci wizualizacji 3d studio max 3ds max 3dsmax design wizualka wizualki architektura architecture architectural visualization models
Touch Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 Niezłe, tylko materiał białej elewacji Ci się dziwnie zachowuje(?) Dałeś chyba lekkie odbicia, ale przy niskich subdivs. Pierwszy przepalony Pozdr;)
Filip Napisano 11 Maj 2007 Napisano 11 Maj 2007 Fajnie,ale trawa i krzewy do poprawy, szczególnie trawa.
lolipop Napisano 11 Maj 2007 Napisano 11 Maj 2007 tekstury przeskalowales. jedna cegla ma 6 cm wys..plus zaprawa to ci daje ok 7.juz nie wspominam o drewnie.fajne swiatleko z glowem...i samochody
powelt Napisano 12 Maj 2007 Napisano 12 Maj 2007 Mam takie pytanie. Czy przypadkiem te kondygnacje nie sa za niskie:> Jak tak sobie porownywalem, to wedlug skali tej kobiety, to okno konczy sie jakies 20cm nad jej glowa. Albo okna za durze, nie wiem, cos mi nie pasuje z ta skala;)Juz nie wspominajac o tym co sie dzieje na poddaszu.
lashco Napisano 13 Maj 2007 Napisano 13 Maj 2007 w jaki sposób się robi taką dachówkę??? czy to jest wymodelowane? niee....A tak to 4+.Zaliczone. POZ
Rekomendowane odpowiedzi