Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam ostatnio za zBrusha sie wziąłem i może wreście coś uda mi sie dokończyć jeżeli jakiś doping będę miał :P i konstruktywne opinie. Pomysł narodził sie szybko i szybko sie za niego zabrałem, ale mam nadzieje ze szybko go nie porzucę :)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zbyt bąbelkowaty, przynajmniej ostrze powinno być w miarę proste (co innego jakieś uszczerbienia, ale całość nigdy nie będzie taka pogryziona ponieważ użytkownik przedtem by go wyrzucił albo naprawił)

Napisano

Hehe nadal mam tu jeszcze konto :)

Witam ostatnio za zBrusha sie wziąłem i może wreście coś uda mi sie dokończyć jeżeli jakiś doping będę miał :P i konstruktywne opinie. Pomysł narodził sie szybko i szybko sie za niego zabrałem, ale mam nadzieje ze szybko go nie porzucę :)

Jak widać "Soran" jest początkujący w zBrushu :) i prosił o konstruktywną krytykę .... Ani była pomocna :) ale twoja czarodziej3d ... jakoś nic nie wniosła skoro jesteś takim dobrym grafikiem 3d i uważasz że jest gorszy od ciebie to czemu mu nie pomożesz ? :) Dało by to lepsze rezultaty niż zwykłe narzekanie :)

P.s.

Mi model się podoba chociaż zgodzę się z Anna że jest trochę za bardzo obgryziony :] wygładzony za to wygląda jak forma biologiczna jakbyś trochę go przerobił mogłby wyjść bardzo fajny model :)

I jeszcze jedno Soran != Soran12 po prostu zbieg okoliczności ...

Napisano
  • Autor

W sumie jest obgryziony ale to dopiero wstępny model. Ale uszkodzenia i nierówności mogą wskazywać na przywiązanie właściciela do broni która sie posługuje, gdyby zmieniał ją gdy tylko sie zarysuje to by chyba nigdy jej nie użyl

Dzięki :) Jak się za to jeszcze wezmę to pokaże coś nowego.

Napisano

Czarodziej ma racje;P

low poly zrób ,ładne charmfery i dopiero:P

zresztą Ania już powiedziała..co jest nie teges

hej

Napisano
  • Autor

hehe Radzisz - masz racje i chyba tak zrobię, ale jak pisałem model i pomysł przyszedł szybko i chciałem głównie zobaczyć z zBrusha sie da wycisnąć, jak będę miał chwile to sie tym zajmę.

Dzięki raz jeszcze :)