Napisano 11 Maj 200717 l Witam ostatnio za zBrusha sie wziąłem i może wreście coś uda mi sie dokończyć jeżeli jakiś doping będę miał :P i konstruktywne opinie. Pomysł narodził sie szybko i szybko sie za niego zabrałem, ale mam nadzieje ze szybko go nie porzucę :)
Napisano 11 Maj 200717 l zbyt bąbelkowaty, przynajmniej ostrze powinno być w miarę proste (co innego jakieś uszczerbienia, ale całość nigdy nie będzie taka pogryziona ponieważ użytkownik przedtem by go wyrzucił albo naprawił)
Napisano 11 Maj 200717 l Rany już nikomu się modelować nie chce i myślicie że wystarczy po maziać pędzelkami aby samo powstało.
Napisano 11 Maj 200717 l Hehe nadal mam tu jeszcze konto :) Witam ostatnio za zBrusha sie wziąłem i może wreście coś uda mi sie dokończyć jeżeli jakiś doping będę miał :P i konstruktywne opinie. Pomysł narodził sie szybko i szybko sie za niego zabrałem, ale mam nadzieje ze szybko go nie porzucę :) Jak widać "Soran" jest początkujący w zBrushu :) i prosił o konstruktywną krytykę .... Ani była pomocna :) ale twoja czarodziej3d ... jakoś nic nie wniosła skoro jesteś takim dobrym grafikiem 3d i uważasz że jest gorszy od ciebie to czemu mu nie pomożesz ? :) Dało by to lepsze rezultaty niż zwykłe narzekanie :) P.s. Mi model się podoba chociaż zgodzę się z Anna że jest trochę za bardzo obgryziony :] wygładzony za to wygląda jak forma biologiczna jakbyś trochę go przerobił mogłby wyjść bardzo fajny model :) I jeszcze jedno Soran != Soran12 po prostu zbieg okoliczności ...
Napisano 11 Maj 200717 l Autor W sumie jest obgryziony ale to dopiero wstępny model. Ale uszkodzenia i nierówności mogą wskazywać na przywiązanie właściciela do broni która sie posługuje, gdyby zmieniał ją gdy tylko sie zarysuje to by chyba nigdy jej nie użyl Dzięki :) Jak się za to jeszcze wezmę to pokaże coś nowego.
Napisano 11 Maj 200717 l Czarodziej ma racje;P low poly zrób ,ładne charmfery i dopiero:P zresztą Ania już powiedziała..co jest nie teges hej
Napisano 11 Maj 200717 l Autor hehe Radzisz - masz racje i chyba tak zrobię, ale jak pisałem model i pomysł przyszedł szybko i chciałem głównie zobaczyć z zBrusha sie da wycisnąć, jak będę miał chwile to sie tym zajmę. Dzięki raz jeszcze :)