mateo# Napisano 12 Maj 2007 Napisano 12 Maj 2007 Zainstalowalem sobie w domciu Viste ale mam problem bo w oknach widokowych pada odswierzanie. W oknie pracy widac w reszcie pusty bialy ekran. Uzywam DirectXa czy ktos ma taki sam problem i jak sobie z tym poradzil ? Zaplacilem za ten system wiec reinstalacj XP odpada :/
Miłosz3ds Napisano 12 Maj 2007 Napisano 12 Maj 2007 Stary niestety, ale musisz poczekac az wyjda dobre stery do karty graf ja tak samo mialem i na xp przeszedlem nie chcialo mi sie czekac :D
mateo# Napisano 12 Maj 2007 Autor Napisano 12 Maj 2007 najwyrazniej masz racje :( , a czy ktos probowal z OpenGL'em bo czytalem w necie ze wtedy dziala...
mirach Napisano 12 Maj 2007 Napisano 12 Maj 2007 No niestety, Vista w tym momencie to taka wersja Beta, tylko że każa sobie za to placic. A z OpenGL to wystarczy zmienic sterownik ekranu w Maxie, wiec najszybciej sam sprawdz
Privateer Napisano 15 Maj 2007 Napisano 15 Maj 2007 Mnie max9 x64 na viscie dzialal tylko pod opengl, ale poki co to jeszcze poczekaj na jakas inna wersje maxa dla visty albo stery
Rekomendowane odpowiedzi