Robertus Napisano 17 Maj 2007 Napisano 17 Maj 2007 Witam wszystkich, Chciałbym Wam przedstawić wspólny projekt grupy Webidea. Strona oparta o flash + elementy digital paintingu i 3d. Jest ona jednocześnie naszym webowym portfolio. Zapraszam serdecznie do oglądania, oceniania i krytykowania! http://www.webidea.pl
FlooX Napisano 17 Maj 2007 Napisano 17 Maj 2007 Bardzo mi sie podoba jeśli chodzi o strone wizualną, pierwsze skojażenie jakie miałem po załadowaniu strony to 2advanced.com Ogólnie jak dla mnie bdb choć otwieranie prac w galeri mogłoby dziać sie szybciej :P albo gdy otworze jeden projekt z jednej gruby to w tym otwartym miejscu gdzie jest wyświetlane powinny być strzałki żeby pokazać następny, wiadomo o co cho.. bo ciągłe zamykanie i otwieranie tego jest męczące. Pozdrawiam
Gość User190 Napisano 17 Maj 2007 Napisano 17 Maj 2007 Najs :) Właściwie jedyne do czego się mogę przyczepić to to, że pewnie zaniedbaliście rodzinę, znajomych i całe życie osobiste, żeby ją w całości poskładać :P Aaaa.. te lecące drobinki, przy przełączaniu rozdziałów wyglądają kiepsko - wypadałoby je jednak zmienić :)
Stalker Napisano 17 Maj 2007 Napisano 17 Maj 2007 Na pierwszy rzut oka [co mnie najbardziej zniesmaczylo] to w preloaderze outer glow w logu firmy i migajacy glow w buttonie /wejscie/ jak dla mnie niepotrzebne to i strasznie wiesniacko wyglada. W dalszej czesci stronki logo jest bez tego glowa = niekonsekwencja[?] I jeszcze czcionka w napisie /zawodowcy sa teraz.../ bym ja zmienil o ile bym w ogole nie wywalil tego napisu. Preloader az prosi sie o zmiany bo na wstepie psuje efekt calej stronki [jest przekombinowany i wystepuje w nim za duzo typow czcionek/napisow] Reszta jak najbardziej sie podoba!:) Edit: w ogole dlaczego nie zrobic automatycznego startu stronki zaraz po zaladowaniu? Przycisk /wejscie/ jest chyba niepotrzebny, logiczne jest ze jak ktos otwiera ta stronke to chce na nia wejsc, po co komplikowac?:D
duck Napisano 17 Maj 2007 Napisano 17 Maj 2007 zobaczyłem pierwszą stronę (z preoloaderem) i pomyslałem że będzie średnio;outer glowy, 'radioaktywne' kolory czcionek, rozne fonty itp jakoś bym poszarpał to czarne tło. natomiast po załadowaniu ... no nie mam pytań po prostu ;) gratuluje pzdr
dokturpotfor Napisano 17 Maj 2007 Napisano 17 Maj 2007 hej, strona zaje* :) jedyne co mi nie pasuje to portfolio... macie wypasna strone ale te rzeczy z portfolia sa lige dalej... rozumiem ze trzeba pokazac ze sie cos na sprzedaz robilo i sie poreklamowac... ale moze na poczatek lepiej rozwinac te prace 'artystyczne' a nie komercyjne ktore sa duzo slabsze niz zapowiadaloby sie po stronce.
hax0r Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Gratulacje :) naprawde fajnie wam to wyszło :) Ale jako klient to bym sie zdziwił troszke bo wygląda bardziej jak interFejs Gierki Fallout niż strona studia zajmującego się grafiką :) Świetna kompozycja jeszcze raz gratuluje ,ale jako strona firmowa mi nie prasuje :) Pozdrawiam
briz Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 strona trochę za długo się ładuje, gdybym nie był jej ciekaw po chwili bym ją wyłączył, wizualnie ładnie choć trochę przeładowane tekst na początku wywarł na mnie wprost przeciwny skutek :P
Robertus Napisano 21 Maj 2007 Autor Napisano 21 Maj 2007 Dziękuje bardzo za opinie i cenne spostrzeżenia :)
Rekomendowane odpowiedzi