Napisano 17 Maj 200717 l Witam wszystkich, Chciałbym Wam przedstawić wspólny projekt grupy Webidea. Strona oparta o flash + elementy digital paintingu i 3d. Jest ona jednocześnie naszym webowym portfolio. Zapraszam serdecznie do oglądania, oceniania i krytykowania! http://www.webidea.pl
Napisano 17 Maj 200717 l Bardzo mi sie podoba jeśli chodzi o strone wizualną, pierwsze skojażenie jakie miałem po załadowaniu strony to 2advanced.com Ogólnie jak dla mnie bdb choć otwieranie prac w galeri mogłoby dziać sie szybciej :P albo gdy otworze jeden projekt z jednej gruby to w tym otwartym miejscu gdzie jest wyświetlane powinny być strzałki żeby pokazać następny, wiadomo o co cho.. bo ciągłe zamykanie i otwieranie tego jest męczące. Pozdrawiam
Napisano 17 Maj 200717 l Najs :) Właściwie jedyne do czego się mogę przyczepić to to, że pewnie zaniedbaliście rodzinę, znajomych i całe życie osobiste, żeby ją w całości poskładać :P Aaaa.. te lecące drobinki, przy przełączaniu rozdziałów wyglądają kiepsko - wypadałoby je jednak zmienić :)
Napisano 17 Maj 200717 l Na pierwszy rzut oka [co mnie najbardziej zniesmaczylo] to w preloaderze outer glow w logu firmy i migajacy glow w buttonie /wejscie/ jak dla mnie niepotrzebne to i strasznie wiesniacko wyglada. W dalszej czesci stronki logo jest bez tego glowa = niekonsekwencja[?] I jeszcze czcionka w napisie /zawodowcy sa teraz.../ bym ja zmienil o ile bym w ogole nie wywalil tego napisu. Preloader az prosi sie o zmiany bo na wstepie psuje efekt calej stronki [jest przekombinowany i wystepuje w nim za duzo typow czcionek/napisow] Reszta jak najbardziej sie podoba!:) Edit: w ogole dlaczego nie zrobic automatycznego startu stronki zaraz po zaladowaniu? Przycisk /wejscie/ jest chyba niepotrzebny, logiczne jest ze jak ktos otwiera ta stronke to chce na nia wejsc, po co komplikowac?:D
Napisano 17 Maj 200717 l zobaczyłem pierwszą stronę (z preoloaderem) i pomyslałem że będzie średnio;outer glowy, 'radioaktywne' kolory czcionek, rozne fonty itp jakoś bym poszarpał to czarne tło. natomiast po załadowaniu ... no nie mam pytań po prostu ;) gratuluje pzdr
Napisano 17 Maj 200717 l hej, strona zaje* :) jedyne co mi nie pasuje to portfolio... macie wypasna strone ale te rzeczy z portfolia sa lige dalej... rozumiem ze trzeba pokazac ze sie cos na sprzedaz robilo i sie poreklamowac... ale moze na poczatek lepiej rozwinac te prace 'artystyczne' a nie komercyjne ktore sa duzo slabsze niz zapowiadaloby sie po stronce.
Napisano 18 Maj 200717 l Gratulacje :) naprawde fajnie wam to wyszło :) Ale jako klient to bym sie zdziwił troszke bo wygląda bardziej jak interFejs Gierki Fallout niż strona studia zajmującego się grafiką :) Świetna kompozycja jeszcze raz gratuluje ,ale jako strona firmowa mi nie prasuje :) Pozdrawiam
Napisano 18 Maj 200717 l strona trochę za długo się ładuje, gdybym nie był jej ciekaw po chwili bym ją wyłączył, wizualnie ładnie choć trochę przeładowane tekst na początku wywarł na mnie wprost przeciwny skutek :P