Gość Baniolek24 Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Witajcie Jestem tu nowy ;) Dopiero zaczynam zajmować się malowaniem w Adobe Photoshopie to co pokazuje to jest moja pierwsza pracka w tym programie ;) jak narazie WIP ale mam nadzieje że go kiedyś skończe :D(skupiłem sie na głowie) na reszte lepiej nie patrzyć ;) . Proszę o słowa krytyki. ps. szkic na skan, następnie kolorowanie w CS.(robione mychą)
Ania Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 raczej unikałabym tych obrysów, zamiast tego lepiej np. dać jakieś tło na tle któego widać białego ptaka spróbuj mocniej cieniować, i uwzględnić nie tylko od której strony pada światło, ale też gdzie poszczególne elementy rzucają cień (np. cień głowy i dzioba na szyi)
miriam Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Witam na forum, całkiem niezły początek ;), działaj działaj więcej śmiałości w działaniach. 1. staraj się pracować nad bryłą, nie bój się kolorów, nawet jak coś nie wyjdzie zawsze masz ctrl+z lub alt+ctr+z ;)). 2. Popraw nazwę wątku na WIP: "tytuł pracy" lub Teczka 2D: .... Pozdrawiam.
Gość Baniolek24 Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Skończyłem (chyba) dziób, co wy na to. Jeżeli jesteście na TAK to biorę się za resztę, ewentualne słowa krytyki mile widziane ;).
Mr Pank Napisano 19 Maj 2007 Napisano 19 Maj 2007 Ten ptak ma bardzo przenikliwe spojrzenie,podoba mi sie
Drakula Napisano 19 Maj 2007 Napisano 19 Maj 2007 ZŁE podejscie :) nigdy nie rob tak ze wykanczasz poszczegolne czesci po kolei bo obrazek nigdy nie bedzie sie trzymal kupy :) pamietaj - "od ogolu do szczegolu" ;)
Rekomendowane odpowiedzi