Napisano 18 Maj 200718 l Witajcie Jestem tu nowy ;) Dopiero zaczynam zajmować się malowaniem w Adobe Photoshopie to co pokazuje to jest moja pierwsza pracka w tym programie ;) jak narazie WIP ale mam nadzieje że go kiedyś skończe :D(skupiłem sie na głowie) na reszte lepiej nie patrzyć ;) . Proszę o słowa krytyki. ps. szkic na skan, następnie kolorowanie w CS.(robione mychą)
Napisano 18 Maj 200718 l raczej unikałabym tych obrysów, zamiast tego lepiej np. dać jakieś tło na tle któego widać białego ptaka spróbuj mocniej cieniować, i uwzględnić nie tylko od której strony pada światło, ale też gdzie poszczególne elementy rzucają cień (np. cień głowy i dzioba na szyi)
Napisano 18 Maj 200718 l Witam na forum, całkiem niezły początek ;), działaj działaj więcej śmiałości w działaniach. 1. staraj się pracować nad bryłą, nie bój się kolorów, nawet jak coś nie wyjdzie zawsze masz ctrl+z lub alt+ctr+z ;)). 2. Popraw nazwę wątku na WIP: "tytuł pracy" lub Teczka 2D: .... Pozdrawiam.
Napisano 18 Maj 200718 l Skończyłem (chyba) dziób, co wy na to. Jeżeli jesteście na TAK to biorę się za resztę, ewentualne słowa krytyki mile widziane ;).
Napisano 19 Maj 200718 l ZŁE podejscie :) nigdy nie rob tak ze wykanczasz poszczegolne czesci po kolei bo obrazek nigdy nie bedzie sie trzymal kupy :) pamietaj - "od ogolu do szczegolu" ;)