Napisano 18 Maj 200717 l Otóż mam pewien problem. Dobrze mi się modeluje w Wingsie... Jest wygodniejszy chyba w obsłudze niż 3ds, ale tego programu nie poznałem dobrze. Otóz zwracam się z pytaniem, czy da się przekonwertować modele wings'a na 3ds'a? A jeśli nie to jaki program da mi możliwość teksturowania tych obiektów?
Napisano 18 Maj 200717 l Autor da sie...file/export i tam masz 3ds jako jedna z opcji Sorry, ale Ty mnie nie zrozumiałeś. Mam na myśli z wings'a na 3ds'a a nie z 3ds'a na wings'a
Napisano 18 Maj 200717 l Otóż mam pewien problem. Dobrze mi się modeluje w Wingsie... Oj każdy by chciał mieć tylko takie problemy :) A tak na poważnie, wyeksportuj z Wingsa w formacie .obj. Potem w maxie import i po kłopocie. Przynajmniej ja używam obj do przenoszenia modeli z jednego do drugiego.
Napisano 22 Maj 200717 l Sorry, ale Ty mnie nie zrozumiałeś. Mam na myśli z wings'a na 3ds'a a nie z 3ds'a na wings'a Wings3d importuje i exportuje pliki 3ds, wiec w czym problem. Poza tym jak pisze Kuba mozna eksportowac do obj.