Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć. Szukam wymienionej w tytule reklamy soków Fortuna. Nigdzie jej nie mogę znaleźć. Wiem, że wielu z was pracuje w agencjach reklamowych. Może ktoś posiada tą reklamę, potrzebuje jej do prezentacji maturalnej z polskiego. Z góry dzięki ;)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niestety nie wiem gdzie ta reklama jest, ale chciałem zauważyć, że szybko się za to zabierasz :) ale ja też, dzisiaj skończyłem pisać pracę, mam teraz 3 dni na naukę :)

powodzenia

Napisano
  • Autor

Hehe, to nie dla mnie praca tylko dla kuzyna :P Ja już jestem po ustnej ;) Kuzynek wszędzie jej szuka :)

Napisano

ja swoją skończyłem pisać 4h przed egzaminem. chciałbym tylko ostrzec - nie jestem wzorem godnym do naśladowania

Napisano

Hehe, na dzień przed egzaminem doczytywałem jeszcze potrzebne lektury, a samą prezentację tylko raz powiedziałem w domu, jak już tak odbiegamy od tematu... ;)

Aha, no i muszę podziękować za udzioleną mi swego czasu pomoc w innym temacie, zdobyłem 90% (ach te nerwy ^^) również dzięki wam :)

Napisano
  • Autor

Hehe, on szuka już od 2 tygodni tej reklamy i dalej nie znalazł :P Co do robienia na ostatnią chwilę to ja tutaj jestem mistrzem :P Dzień przed robienie prezentacji w PP, a parę godzin przed egzaminem pisanie pracy. Mimo to było 20/20 :P Więc czasami nawet na ostatnią chwilę praca może na dobre wyjść :P

Napisano

po dzisiejszym dniu zgadzam się z opinią że matura to ściema. cały rok mnie straszyli że nie zdam, że nic umiem itd. a dzisiaj dostałem 20/20

i po co było sie stresować?

a dodam że prace skończyłem pisać przedwczoraj :)