imprecis Napisano 20 Maj 2007 Napisano 20 Maj 2007 Cześć. Szukam wymienionej w tytule reklamy soków Fortuna. Nigdzie jej nie mogę znaleźć. Wiem, że wielu z was pracuje w agencjach reklamowych. Może ktoś posiada tą reklamę, potrzebuje jej do prezentacji maturalnej z polskiego. Z góry dzięki ;)
Valery Napisano 20 Maj 2007 Napisano 20 Maj 2007 niestety nie wiem gdzie ta reklama jest, ale chciałem zauważyć, że szybko się za to zabierasz :) ale ja też, dzisiaj skończyłem pisać pracę, mam teraz 3 dni na naukę :) powodzenia
imprecis Napisano 23 Maj 2007 Autor Napisano 23 Maj 2007 Hehe, to nie dla mnie praca tylko dla kuzyna :P Ja już jestem po ustnej ;) Kuzynek wszędzie jej szuka :)
polka dot Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 ja swoją skończyłem pisać 4h przed egzaminem. chciałbym tylko ostrzec - nie jestem wzorem godnym do naśladowania
veri_jr Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 Hehe, na dzień przed egzaminem doczytywałem jeszcze potrzebne lektury, a samą prezentację tylko raz powiedziałem w domu, jak już tak odbiegamy od tematu... ;) Aha, no i muszę podziękować za udzioleną mi swego czasu pomoc w innym temacie, zdobyłem 90% (ach te nerwy ^^) również dzięki wam :)
Sebastian Ozga Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 Ja wręcz przeciwnie, przyjechałem po komisji z WKU i od razu wziąłem się za naukę :)
imprecis Napisano 24 Maj 2007 Autor Napisano 24 Maj 2007 Hehe, on szuka już od 2 tygodni tej reklamy i dalej nie znalazł :P Co do robienia na ostatnią chwilę to ja tutaj jestem mistrzem :P Dzień przed robienie prezentacji w PP, a parę godzin przed egzaminem pisanie pracy. Mimo to było 20/20 :P Więc czasami nawet na ostatnią chwilę praca może na dobre wyjść :P
Knysha Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 Matura to sciema. Nie dorownuje nawet do piet sesji na studiach ;]
Valery Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 po dzisiejszym dniu zgadzam się z opinią że matura to ściema. cały rok mnie straszyli że nie zdam, że nic umiem itd. a dzisiaj dostałem 20/20 i po co było sie stresować? a dodam że prace skończyłem pisać przedwczoraj :)
Rekomendowane odpowiedzi