aholina Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 potrzebuje czlowieczka 3d sama nie potrafie go zrobic musi byc pilarz, moze ktos mi pomoze zrobic taki model albo moze ma w swoich zbiorach gotowego, bardzo prosze o pomoc Asia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 zkołuj sobie program Poser, albo poszukaj na forum jest watek z linkami do darmowych modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aholina Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 dzieki ,stawiam pierwsze kroczki w tym programie i wzielam sie za modelowanie na wzornictwo i ten męzczyzna jest mi niezbedny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 http://www.dedalo-3d.com darmowa alternatywa dla posera. nie wiem czy maja tam "pilarzy" ale mozna sobie wygenerowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aholina Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 dzieki sciagnelam programik ale jest jakis skąpy w obsludze jak to zapisac?????????? to co tam sobie zrobie, nie wiem moze i blondynka jestem ale serio hehe nei moge wpasc na to jak to zapisac i potem wstawic do 3d maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aholina Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 sierotka ze mnie juz wiem szkoda tylko ze wyskakuje error jak chce zapisac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 zapewne tam się modele eksportuje, a nie zapisuje jako... Polecam format .obj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aholina Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 jzu sobie poradzilam , szkoda tylko ze jak importuje do 3d to nei wychodzi taki piekny i ladny ten ludek , jes strasznie kanciaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Kanciaty bo pewnie siatka jest posegmentowana lub nie ma smooth groups ustawionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 albo dodaj modyfikator meshsmooth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 A prawdziwego nie potrzebujesz? Piłę też mogę zabrać;P Ale serio, powiedz może w jakiej pozie go potrzebujesz, strój. Sprecyzuj po prostu;) Może znajdzie się życzliwy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi