Napisano 24 Maj 200717 l Hej! mam do przeedytowania kilkadziesiat plików muzycznych... poprostu musze zwiększyć im głośność... Znacie jakiś program najlepiej free albo sharware, ktorym mogłbym to zrobić? Dla ofiarodawców dzięki za pomoc:)
Napisano 24 Maj 200717 l Autor Miałem na myśli coś bardziej, że zaznaczam mu kilkadziesiąt plików daje "licz" i komp mi to robi... Te programy, które podaliście są ok ale każdy plik trzeba ładować osobno:/
Napisano 24 Maj 200717 l Możesz w Cool Edit (Adobe Audition) wybrać Edit-> Group Waveform Normalize, tylko chyba zapisywać trzeba już oddzielnie. Edit: W sumie zawsze można przy wyjściu, jak jest zapytanie o zapis plików, dać 'Yes to all':)
Napisano 25 Maj 200717 l hey ho http://audacity.sourceforge.net/ Audacity - darmowy, prosty z dużą ilością plaginów // nawet vst obsługuje tutek: wrzucasz wszystkie pliki zaznaczasz wszystkie pliki wrzucone dajesz im filtra w "file" wybierasz export multiply stawiasz 3grosze piwo :] // bdw hindus już chciał polać ino coś niesłowny jest ;-) ps. laswegas parano robi :]