Napisano 25 Maj 200717 l Wczoraj pracowałem w AE 7.0, zapisałem projekt, a dzisiaj gdy próbuję uruchomić program wyskakuje mi coś takiego: Przeinstalowałem SP2, ale to nic nie daje. Program działał, a po restarcie kompa przestał. AE 6.0 Tryout działa, ale problem w tym, że nie mogę w nim otworzyć projektu z 7mki. Zna ktoś jakiś sposób na ten error? Co on w ogóle oznacza?? :> Może ktoś już uporał się z tym i nie będę musiał dzwonić do Adobe :P
Napisano 25 Maj 200717 l mialem kiedys taki blad, ale wlasnie zmienilem ae z 6 na 7 i przeszlo, do tej pory nie wiem co to jest wiec niewiele Ci pomoge, bedzie chyba musial zrobic nowa compozycje ale reinstal samego rpogramu, sproboj u jakiegos znajomego moze zainstalowc 7ke i otworzyc ten projekt
Napisano 25 Maj 200717 l jescze dodam,że jak otwarłaem twoj watek to sie maxymalnie ******* bo akurat mi sie cos składało w AE :D, nie strasz tak ludzi ;)
Napisano 25 Maj 200717 l Sprawdź kilka rzeczy: Sprawdź podgląd zdarzeń - możliwa aplikacja zawieszająca Aftera. Dziennik aplikacji czy coś takiego. Poza tym zobacz ile żre procesora i pamięci jak się odpala. Update Aftera + update windows też. Zrób nowe konto Admina i odpal program (lub wykasuj After, zrób nowe konto i na nim instaluj). Kasuj także foldery preferencji usera. Wywal pliki pobierania wstępnego i tymczasowe. Sprawdź czy nie masz błędów na dysku - After nie lubi nawet minimalnych. Jak masz SCSI to odepnijbo karty często powodują konflikty. Poza tym możesz jeszcze cofnąć system - ale to na końcu. Jak coś to pisz.
Napisano 26 Maj 200717 l Cofnięty system nie pomagał, SCSI brak, błędy mam, ale nie na tym dysku (mam drugi dysk, z walniętymi sektorami, na którym jest linux - winda się nie odpalała, ale linux smiga stabilnie :) ) - wcześniej działało. Updt zrobione. Nie mam czasu już się z tym bawić - spróbuję to poskładać w 6 na szybko. tadek> bez nerwów :)
Napisano 26 Maj 200717 l Robiłeś w ogóle instalację na nowym koncie po uprzednim wykasowaniu wszystkich śmieci w rejestrach?
Napisano 26 Maj 200717 l Nie mam na to czasu - jak skończę to, co mam zrobić wtedy poszukam. Stestuję też na szybko instalkę CS3.
Napisano 28 Maj 200717 l jak sobie przypomne co to dokladnie bylo to ci napisze... mialem kiedys taki problem.... wywal inne aplikacje adobe... przede wszystkim illustratora... liste fontow... profile kolorow.
Napisano 28 Maj 200717 l Lista fontów - właśnie to może być to, bo CS 3 też się nie odpala, a 7mka przestała działać właśnie po zainstalowaniu nowych fontów. (dopiero teraz to skojarzyłem, że zrobiłem restart własnie po to, żeby się zainstalowały). Jakie to ma znaczenie, jakie fonty są w systemie?? :> Nie pamiętam które doinstalowałem ostatnie. edit: I po problemie - czcionka MESPREG.ttf nie lubi się z Premiere :) -Dead_ uratowałeś mi życie :P :)