dokturpotfor Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 http://starwars.com/video/view/000478.html pozdro
Leru Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 przepyszne po prostu!! Motyw z Anakinem jest świetny. Nie wiem jak wielki udział miał w tym Gendy Tartakovsky ale Yoda jest jakby żywcem wzięty z kreskówki.
Bhaal Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 a to jest jakiś serial co ma wyjść czy czego to jest trailer?
sanki Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 wypas, zapowiada sie niezle w odroznieniu od tales of the new republic, ktora animacje postaci ma na zenujacym poziomie, no ale to drugie robia fani. jezeli gendy sie do tego dotykal to mozna byc spokojnym o jakosc Bhaal, zdaje sie ze ma byc serial 30 minutowych odcinkow, rozwijajacych watki z oryginalnych clone wars
Gotham Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 Po komentarzu Sanki'ego zajrzałem cóż to jest to "tales of the new republic" i na takim tle ten trailer wypada korzystnie... Co jednak nie zmienia faktu że wygląda to wizualnie raczej biednie, trochę tak jakby ze starszych gierek powyciągane... Przy czym patrzę przez pryzmat serii dla Cartoon Network (2D) która prezentowała się super :).
CzAk1 Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 Poprzednie Wojny Klonów były super. Zobaczymy jak poradzą sobie w 3D. Mam nadzieję, że niczego nie zchrzanią.
Rekomendowane odpowiedzi