Gość Tesla Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 Hej! Ponieważ jest to mój pierwszy post na forum chciałem się ze wszystkimi serdecznie przywitać. :) Zdjęcie na dobry początek. Zapraszam do oceny.
hcpiter Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 Witam ! Słaba jakość zdjęcia, dokładnie nie wiem co chciales przedstawić na tym zdjęciu bo jezeli ślady to cos słabo wyszło. Pozdrawiam
g:j:r Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 Witam na forum:) Zdjęcie spoko, ale widać, że skanowane. Post tez średnio wyszedł. Jak dla mnie ślady wcale nie wyglądają źle.
Sebastian Ozga Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 A mnie się podoba. Mały fotomontaż ze śladami i wyjdzie coś jak znaki na polach :)
Gość Tesla Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 To prawda. Zdjęcie było skanowane (dokładniej skanowana była odbitka, nie negatyw, dlatego korekcja była potrzebna choć może nie najlepiej wyszła). Nad fotomontażem się zastanowię (coś w klimacie kręgów zbożowych).
Gość Tesla Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 Postanowiłem zmienić nazwę wątku, żeby bardziej pasował do moich zamierzeń z nim związanych. Kolejna porcja zdjęć.:) pierwsze... drugie... trzecie... i ostatnie...
Rekomendowane odpowiedzi