Napisano 28 Maj 200717 l Hej! Ponieważ jest to mój pierwszy post na forum chciałem się ze wszystkimi serdecznie przywitać. :) Zdjęcie na dobry początek. Zapraszam do oceny.
Napisano 28 Maj 200717 l Witam ! Słaba jakość zdjęcia, dokładnie nie wiem co chciales przedstawić na tym zdjęciu bo jezeli ślady to cos słabo wyszło. Pozdrawiam
Napisano 31 Maj 200717 l Witam na forum:) Zdjęcie spoko, ale widać, że skanowane. Post tez średnio wyszedł. Jak dla mnie ślady wcale nie wyglądają źle.
Napisano 31 Maj 200717 l A mnie się podoba. Mały fotomontaż ze śladami i wyjdzie coś jak znaki na polach :)
Napisano 31 Maj 200717 l To prawda. Zdjęcie było skanowane (dokładniej skanowana była odbitka, nie negatyw, dlatego korekcja była potrzebna choć może nie najlepiej wyszła). Nad fotomontażem się zastanowię (coś w klimacie kręgów zbożowych).
Napisano 31 Maj 200717 l Postanowiłem zmienić nazwę wątku, żeby bardziej pasował do moich zamierzeń z nim związanych. Kolejna porcja zdjęć.:) pierwsze... drugie... trzecie... i ostatnie...