Napisano 22 Listopad 200321 l witam wszystkich jestem nowy i na poczatek chcialbym zaprazentowac moja prace wykonana w painterze przy pomocy tabletu czekam na opinie pozdrawiam
Napisano 22 Listopad 200321 l Po pierwsze witamy na forum :) Co do pracki: Buzia dziadka całkiem fajnie ujęta ale juz kulki i guziki zbyt z reszta kontrastuja, wygląda to raczej jak niedokonczony szkic i rozpoczęte malowanie niz kompletna praca.Całosc potraktowałes zbyt obierznie co rzuca sie w oczy własnie przez te gadżety. Podejrzewam jednak ze prace bedziesz kontynuował a to i dobrze:) proponuje jednak wg. recepty bigle nakpierw rozplanowac całosc pracki w kolorystyce zanim zaczeniesz bawic sie w szczegóły :) Niom i czekam na wiecej.
Napisano 22 Listopad 200321 l Autor dzieki za ocene wlasnie taki byl koncept- ciezar mial sie koncentrowac na twarzy, a calosc zostala potraktowana linearnie w kątrze dla twarzy i kulek, guzikow natomiast jezeli chodzi o kolorystyke to uwazam, ze gra walorow jest tutaj na miejscu
Napisano 22 Listopad 200321 l Ehh... Tiger, poogladaj sobie troche dziel wybitnych, bo swiat nie konczy sie na kiczowatych speedach i cg-malunkach z cgtalka. ;) Nie wszystko musi byc skonczone, przegadane, fotorealistyczne. Tutaj najwazniejsza byla twarz i na niej sie skonczylo. Bardzo mi sie podoba, witam na forum:)
Napisano 22 Listopad 200321 l twarz tak ale po cholere te guziki - to powoduje ze zamysl staje sie nieczytelny
Napisano 22 Listopad 200321 l A mi sie podoba tak jak jest, z tymi guzikami, kuleczkami i calareszta, bardzo dobra robota, bardzo fajna zywa praca - tak trzymac poprostu. Jedyne moglbys przyciac troche prawa strone, ale i bez tego jest dobrze.
Napisano 22 Listopad 200321 l drug nie mowie zeby robic z tego fotoreal czy speed:) Brakuje mi tylko jednej czy dwóch kresek.Praca jest bardzo ładna, ba nawet swietna bo ma zamysł. Zreszta na szutke jest tyle spojrzeń i różnych opini co ludzi którzy ja oceniaja. A i o gustach sie nie dyskutuje ;) gurth: kulki i guziki niech zostana bo bez nich praca sie zrobiła troche goła :)
Napisano 22 Listopad 200321 l Autor Tiger wiem wiem ;) to co przedstawilem na poczatku to jest praca finalna porownanie zamiescilem dla tych co mowili ze im to przeszkadza zeby sie przekonali ze jednak \"z\" jest lepiej niz \"bez\" ;) pozdrawiam
Napisano 22 Listopad 200321 l Autor teraz bardziej symetrycznie czyzby sie zapowiadal jakis cykl ... ;)
Napisano 22 Listopad 200321 l Nawet bardzo dobry cykl, tak trzymaj, wiesz co robisz, nie sluchaj zadnych rad:)
Napisano 22 Listopad 200321 l Autor 3 i ostatnia praca dzieki za wszystkie spostrzezenia i komentarze pozdrawiam
Napisano 23 Listopad 200321 l WOW.... jedwabiste, do mnie to przemawia, mnie to kreci. super naprawde:D pzdr
Napisano 23 Listopad 200321 l Kurcze, na pierwszy, drugi i trzeci rzut oka - genialne. Możesz zdradzić skąd taki zamysł kompozycyjny?