gurth Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 witam wszystkich jestem nowy i na poczatek chcialbym zaprazentowac moja prace wykonana w painterze przy pomocy tabletu czekam na opinie pozdrawiam
Cpt.Obvious Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Po pierwsze witamy na forum :) Co do pracki: Buzia dziadka całkiem fajnie ujęta ale juz kulki i guziki zbyt z reszta kontrastuja, wygląda to raczej jak niedokonczony szkic i rozpoczęte malowanie niz kompletna praca.Całosc potraktowałes zbyt obierznie co rzuca sie w oczy własnie przez te gadżety. Podejrzewam jednak ze prace bedziesz kontynuował a to i dobrze:) proponuje jednak wg. recepty bigle nakpierw rozplanowac całosc pracki w kolorystyce zanim zaczeniesz bawic sie w szczegóły :) Niom i czekam na wiecej.
gurth Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 dzieki za ocene wlasnie taki byl koncept- ciezar mial sie koncentrowac na twarzy, a calosc zostala potraktowana linearnie w kątrze dla twarzy i kulek, guzikow natomiast jezeli chodzi o kolorystyke to uwazam, ze gra walorow jest tutaj na miejscu
dr Ug Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Ehh... Tiger, poogladaj sobie troche dziel wybitnych, bo swiat nie konczy sie na kiczowatych speedach i cg-malunkach z cgtalka. ;) Nie wszystko musi byc skonczone, przegadane, fotorealistyczne. Tutaj najwazniejsza byla twarz i na niej sie skonczylo. Bardzo mi sie podoba, witam na forum:)
kru Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 twarz tak ale po cholere te guziki - to powoduje ze zamysl staje sie nieczytelny
malika Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 guziki mogły by jeszcze zostać. ale zupełnie nie czuję tych kulek.
biglebowsky Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 A mi sie podoba tak jak jest, z tymi guzikami, kuleczkami i calareszta, bardzo dobra robota, bardzo fajna zywa praca - tak trzymac poprostu. Jedyne moglbys przyciac troche prawa strone, ale i bez tego jest dobrze.
Cpt.Obvious Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 drug nie mowie zeby robic z tego fotoreal czy speed:) Brakuje mi tylko jednej czy dwóch kresek.Praca jest bardzo ładna, ba nawet swietna bo ma zamysł. Zreszta na szutke jest tyle spojrzeń i różnych opini co ludzi którzy ja oceniaja. A i o gustach sie nie dyskutuje ;) gurth: kulki i guziki niech zostana bo bez nich praca sie zrobiła troche goła :)
gurth Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 Tiger wiem wiem ;) to co przedstawilem na poczatku to jest praca finalna porownanie zamiescilem dla tych co mowili ze im to przeszkadza zeby sie przekonali ze jednak \"z\" jest lepiej niz \"bez\" ;) pozdrawiam
gurth Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 teraz bardziej symetrycznie czyzby sie zapowiadal jakis cykl ... ;)
biglebowsky Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Nawet bardzo dobry cykl, tak trzymaj, wiesz co robisz, nie sluchaj zadnych rad:)
gurth Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 3 i ostatnia praca dzieki za wszystkie spostrzezenia i komentarze pozdrawiam
kora Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 WOW.... jedwabiste, do mnie to przemawia, mnie to kreci. super naprawde:D pzdr
leander Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Kurcze, na pierwszy, drugi i trzeci rzut oka - genialne. Możesz zdradzić skąd taki zamysł kompozycyjny?
Rekomendowane odpowiedzi