mirach Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 Nie wiem czy to taki czysty news, ale... Jakiś czas temu wiele osób (w tym i ja) probowalo zdobyć albumowe wydanie Anatomi dla Artystów. Dzisiaj przechodząc koło ksiegarni zobaczylem to cudo i odrazu kupilem, dopytalem sie też miłej pani która powiedziała że chyba dodruk wyszedł. Na sieci wlasnie to tez znalazlem: http://www.poczytaj.pl/23843 (nawet taniej) wiec informuje żeby nikt nie wykupił znowu :)
Matti Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 o siet a ja teraz bez kasy jestem:/ musze zerknac czy u mnie w ksiegarniach nie ma. dzieki za info :*
max_1989 Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 Ja już sobie zamówiłęM :) b. dobry news :)
CG_Adam_Dedyk Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 na allegro jest za około 80zł EDIT: Pare lat temu ojciec kupował taką mi taką serię w kiosku co 2 tygodnie albo co tydzien "Praktyczny Kurs Rysunku i Malarstwa" z Altaya, posiadam 5 segregatorów z czego 2 to zesztyty ćwiczeń. Mi się bardzo podoba ten Kurs, ponieważ dopiero od tych zeszytów zacząłem cokolwiek rysować. Warto było na to wydawać pieniądze bo tylu informacji o rysunku i malowaniu raczej nigdzie indziej nie znajdę.
Rekomendowane odpowiedzi