leszek_lenia Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 hey wszystkim nie wiem czy to odpowiednie miejsce zeby prosic o takie rzeczy.... (jak cos to wywalcie lub przeniescie) a wiec : zna ktos moze z was jakies tytuly kawalkow w ktorych dominuje jeden instrument np. cymbalki, skrzypce itp. chodzi mi o jakąs taką wolną relaksacyjną nute aaa zapomnialem dodac ze to do szkoly. pzdr dzieki z gory
piotrek Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 Może instrumentalne utwory Santaolalli z partytury do filmu Brokeback Mountain? Ewentualnie Schindler's List Johna Williams'a. A z klasyki to Chopin :) 1
Razi91 Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 tak z leksza uspokaja mnie outro z Aerials(albo Arials, Aeirals, ale poprawnie Aerials) od System of a Down. Alu musisz mieć wersje 6-minutową(z czego połowa, to normalna piosenka) 1
Touch Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 Z zespołów polecam Tosca i Sigur Ros. Ale nie podpada to stricte pod Twoje kryteria instrumentalne. Mnie w każdym razie uspokaja;) 1
dna_84 Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 a ja polecam http://www.youtube.com/watch?v=fknJZ62D0uI 1
Zbychowaty Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 Leszke Lenia ja zaś polecam Ci muzyke w której słychac wiele rzeczy ale za efekt ręcze głową... : Andreas Vollenweider (płyta Down to the Moon, Caverna Magica, Cosmopoly, Behinds The Gardens), Vangelisa Katsoulisa (płyta Trough The Dark), Vangelisa (np. L`apocalypse Des Animaux, Opera Sauvage) z nowego brzmienia to coś co zwie się Love Lounge, Hotel Costes. Poki co chyba Ci starczy:) 1
imprecis Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 Ja polecam wszystkie nuty Angelo Badalamentiego (kompozytor D.Lyncha) lub jakiś jazzik np. Julia London. To mnie najbardziej uspokaja.
leszek_lenia Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Napisano 3 Czerwiec 2007 Knysha piotrek Touch dna_84 Z-Brush wielkie dzieki ,pobralem probki kazdego z wymienianych i bardzo mi sie podoba :) niezla skladaneczka bedzie ;) ok na tym koniec(niech ktos skasuje temat ) :]
Rekomendowane odpowiedzi