Napisano 2 Czerwiec 200717 l hey wszystkim nie wiem czy to odpowiednie miejsce zeby prosic o takie rzeczy.... (jak cos to wywalcie lub przeniescie) a wiec : zna ktos moze z was jakies tytuly kawalkow w ktorych dominuje jeden instrument np. cymbalki, skrzypce itp. chodzi mi o jakąs taką wolną relaksacyjną nute aaa zapomnialem dodac ze to do szkoly. pzdr dzieki z gory
Napisano 2 Czerwiec 200717 l Może instrumentalne utwory Santaolalli z partytury do filmu Brokeback Mountain? Ewentualnie Schindler's List Johna Williams'a. A z klasyki to Chopin :)
Napisano 2 Czerwiec 200717 l tak z leksza uspokaja mnie outro z Aerials(albo Arials, Aeirals, ale poprawnie Aerials) od System of a Down. Alu musisz mieć wersje 6-minutową(z czego połowa, to normalna piosenka)
Napisano 2 Czerwiec 200717 l Z zespołów polecam Tosca i Sigur Ros. Ale nie podpada to stricte pod Twoje kryteria instrumentalne. Mnie w każdym razie uspokaja;)
Napisano 3 Czerwiec 200717 l Leszke Lenia ja zaś polecam Ci muzyke w której słychac wiele rzeczy ale za efekt ręcze głową... : Andreas Vollenweider (płyta Down to the Moon, Caverna Magica, Cosmopoly, Behinds The Gardens), Vangelisa Katsoulisa (płyta Trough The Dark), Vangelisa (np. L`apocalypse Des Animaux, Opera Sauvage) z nowego brzmienia to coś co zwie się Love Lounge, Hotel Costes. Poki co chyba Ci starczy:)
Napisano 3 Czerwiec 200717 l Ja polecam wszystkie nuty Angelo Badalamentiego (kompozytor D.Lyncha) lub jakiś jazzik np. Julia London. To mnie najbardziej uspokaja.
Napisano 3 Czerwiec 200717 l Autor Knysha piotrek Touch dna_84 Z-Brush wielkie dzieki ,pobralem probki kazdego z wymienianych i bardzo mi sie podoba :) niezla skladaneczka bedzie ;) ok na tym koniec(niech ktos skasuje temat ) :]