Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hey wszystkim

nie wiem czy to odpowiednie miejsce zeby prosic o takie rzeczy....

(jak cos to wywalcie lub przeniescie)

a wiec :

zna ktos moze z was jakies tytuly kawalkow w ktorych dominuje jeden

instrument np. cymbalki, skrzypce itp.

chodzi mi o jakąs taką wolną relaksacyjną nute

aaa zapomnialem dodac ze to do szkoly.

pzdr

dzieki z gory

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 950
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Może instrumentalne utwory Santaolalli z partytury do filmu Brokeback Mountain? Ewentualnie Schindler's List Johna Williams'a.

A z klasyki to Chopin :)

Napisano

tak z leksza uspokaja mnie outro z Aerials(albo Arials, Aeirals, ale poprawnie Aerials) od System of a Down. Alu musisz mieć wersje 6-minutową(z czego połowa, to normalna piosenka)

Napisano

Z zespołów polecam Tosca i Sigur Ros. Ale nie podpada to stricte pod Twoje kryteria instrumentalne. Mnie w każdym razie uspokaja;)

Napisano

Leszke Lenia ja zaś polecam Ci muzyke w której słychac wiele rzeczy ale za efekt ręcze głową... : Andreas Vollenweider (płyta Down to the Moon, Caverna Magica, Cosmopoly, Behinds The Gardens), Vangelisa Katsoulisa (płyta Trough The Dark), Vangelisa (np. L`apocalypse Des Animaux, Opera Sauvage) z nowego brzmienia to coś co zwie się Love Lounge, Hotel Costes. Poki co chyba Ci starczy:)

Napisano

Ja polecam wszystkie nuty Angelo Badalamentiego (kompozytor D.Lyncha) lub jakiś jazzik np. Julia London. To mnie najbardziej uspokaja.

Napisano
  • Autor

Knysha

piotrek

Touch

dna_84

Z-Brush

wielkie dzieki ,pobralem probki kazdego z wymienianych i bardzo mi sie podoba :) niezla skladaneczka bedzie ;)

ok na tym koniec(niech ktos skasuje temat ) :]