arek1983 Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 max+vray Już jakiś czas temu skończyłem robić tą łazienkę - wyszła tak jak widać, ale nie mam jej zamiaru już poprawiać (a byłoby co :) Dlatego wrzuciłem do Finished Works Czekam na gromy z nieba od was :)
Liber Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 Podoba mi sie projekt oraz podłoga, reszta średnio. Materiał umywalek jest okropny, ale to chyba wina GI.
Yaro16 Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 koncept fajny,wykonanie dobrej lecz render i materiały mógły by być lepszej jakości.Ogólnie fajne ale bez żadnych rewelacji..
PKextreme Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 no projekt niezły a co do umywalki to włacz se w color mapping opcje : Sub pixel mapping i Clamp output
jurekk Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 Projekt bardzo fajny, render beznadziejny. Popracuj jeszcze nad tą wizką bo warto !!!
streaker Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 Czekam na gromy z nieba od was :) Proszę bardzo :) : dwójeczka fajna i pomysłowa (pierwszy raz widzę taki render :) ), więc się nie będę czepiał, ale jedynka wogóle mi się nie podoba, zaczynając od jakiegoś dziwnego ujęcia (ta wanna wpychająca się na pierwszy plan), przez materiał tejże wanny i umywalki po nienaturalnie ciemne miejsca (pod umywalką). pozdro
arek1983 Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Napisano 3 Czerwiec 2007 co do 1 ren. zgadzam się 100% z wszystkimi komentarzami - lista błędów jest dość długa - szczególnie jeśli chodzi o tekstury dzięki za komentarze i podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi