demigod Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 witam udalo sie komus uruchomic maxa 964 buty na viscie ja poleglem pobralem z autodeska service pak2 i tez lipa zacholere niechcial strtowac juz przy instalce wywala jakies mi bledy windows no i w koncu postanowilem postawic maxa 32bity i vraya 32bit no i ruszylo hehe tylko jeden krzak dziwny sie zrobil brak fizycznej camry vraya normalnie cuda na tej viscie wychodza (poj... system) a i jak odpalam max 32bity to przeroczystosci okienek mi znikaj przechodzi chyab tak sadze na dirext 9 hmm
arturprx2 Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 hehe cuda na kiju dokładnie ;) u mnie kursor kupiał przy najechaniu na paski narzedzi, co ś mrygało, znikało :/ kaszaniasta ta vista ;P a na dodatek przy powrocie na xp niedość ze wyczyscił mi dyski to i partycje usunął ;P kaszana ;]
biglebowsky Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Bo service paka to trzeba zainstalowac jako administrator.
biglebowsky Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 ehh, wtedy sie zainstaluje SP2 do maxa i bedzie działać... U mnie w maksie tez czasem cos tam mignie i zachowuje sie inaczej niz na poprzednim systemie w wersji 32bit. ale ogólnie i tak jestem zadowolony z przesiadki. Przedewszystkim ogromnie wzrosła stabilnośc. Tylko brak plugów i niekompatybilność niektórych skryptów boli.
arturprx2 Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 aaa... nie załapałem ;) pozdro biglebowsky
Rekomendowane odpowiedzi