boms Napisano 25 Listopad 2002 Napisano 25 Listopad 2002 mheh... gdyby temu panu dodac taki... \"drewniany przyrzad do odbijania pilki\" i... \"swiecacy ubior sportowy\", moglby robic za... no wiadomo, za kogo (nie moglem znalezc zadnego naukowego okreslenia na DRECHA... :P) anyway, podoba mi sie to subtelnie pomarszczone czolo... :) pozdro boms p.s. po dluzszym zastanowieniu... on teraz wyglada zbyt inteligentnie, jak na drecha... :P
Bacry Napisano 25 Listopad 2002 Autor Napisano 25 Listopad 2002 Widzisz Boms, ja mam więcej czasu na to forum niż na 3dsmaxa. Taki to niestety jest udział procentowy mojego czasu wolnego i czasu pracy w poł±czeniu z dojazdami:(. Ale obiecuję, że jak znajdę tylko trochę czasu po Bitwie to go dopieszczę:)
Bacry Napisano 13 Październik 2003 Autor Napisano 13 Październik 2003 Ha. Niezłe. Mogę tylko nadmienić, że model przepadł w odmentach elektronicznego niebytu. Po awari systemu nie został żaden z modeli. Ale było to w dawnych czasach pierwszej bitwy na forum. Pozdrawiam Bacry
Rekomendowane odpowiedzi