Gość Carmelo23 Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Witam, mam takie pytanko: Czy mógłby ktoś zrobic mi LOGO na forum wielotematyczne?? Rozmiary: wysokośc 200, szerokośc 670 z napisem CREEP FORUM WIELOTEMATYCZNE .. Jestem nowy na forum więc nie wiem jak do tego podejdziecie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 pewnie tak samo jak ty do tego forum, nie przylozymy wiekszej wagi, jest specjalny dzial do tego typu ogloszen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 to jest dział modeling :) - chcesz je modelowac czy zrobic w 2d ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makler Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Jak 2d to znałbym osobe która mogłaby sie podjąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Carmelo23 Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Obojętnie czy 2d :P Byle jakies ładne logo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Carmelo23 Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Chodzi o kase? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 na pewno nie o godzinę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 1,500 PLN 2D/2000 PLN 3D i mogę zrobić. Tylko jestem początkujący, dlatego tak mało biorę...:P illy - profesjonalista, na pewno weźmie z 5x więcej...;] Pozdrawiam:) próbka umiejętności: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 illy - profesjonalista, na pewno weźmie z 5x więcej...;] dupa nie profesjonalista, ale jednak troche cenie swoj czas, dlatego zeby robic cos komus za darmo, trzeba sie czyms zachecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 :] doskonale rozumiem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi