Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich!

http://jacekpolanski.pl/screen.jpg

jest to wstepny projekt stronki i chcialbym wiedziec co o nim myslicie.

caly header i lewe menu bedzie we flashu - jakie proponujecie akcje

na najechanie na przyciski? jakie maja byc przejscia stron? co byscie

dodali, a co odjeli? czekam na ocenki i propozycje!

/ Radze zapoznac sie z regulaminem i nazewnictwem watkow! knysha

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja bym zmienił te napisy: polski english strona główna mapa strony. Jest tam za dużo wolnego miejsca. lepiej dać małe flagi gdzieś na boku. A tak poza tym to stronka jest Bardzo Dobra. 5 :D

Napisano

ja bym ponarzekał i powiedział że takich stronek widziałem już mnóstwo, wygląda jak wycięta spod szablonu

Napisano

chatka faktycznie nie prezentuje sie za ciekawie - ale układ pięknie rozwiązany - bardzo czytelny - faktycznie też widziałem dość dużo podobnych do tej.

Mnie trosze denerwuje pionowe menu - za duże moim zdaniem.

Napisano
  • Autor

eee, wlasnie o to chodzi ze oni dali swoje wizualizacje i mialem walnac

je na stronke :)

menu pionowe faktycznie mozaby zmniejszyc

Napisano

Z szablonu czy nie stronka jest niezła. J przede wszystkim spełnia swoją funkcję: dobrze przekazuje zawarte na niej informacje (jest czytelna)- a to jest najważniejsze. Oryginalność nie jest tu raczej mile widziana- poruszanie się po niej powinno być intuicyjne, a ponieważ stronka jest szablonowa to takie jest.

Ten domek możnaby trochę zmniejszyć.

Zgadzam się- przydałoby się trochę zmniejszyć menu.

Napisano

Wolalbym, zeby boczne menu zmiescilo sie w calosci na ekranie przy 1024x768 (juz bez biuletynu). Z tego, co widze, to wciaz dosc pokazna grupa uzytkownikow.

Co zawiera kategoria "mieszkania"? Nie nalezy do przyszlych ani ukonczonych projektow, czyli to pewne aktualna oferta - a taka pozycja juz jest pietro wyzej.

Ogolnie ladna i przyjemna stronka :)

pozdrawiam

Napisano

no w "dlaczego wybrac celtic?" koniecznie usun ten " ? ". Na stronie nie mogą istniec niejasnosci, to musi byc sugestia a nie pytanie nie wiadomo do kogo, tez mialem kiedys z tym klopoty

Napisano

Ogólnie bardzo pozytywnie i ładnie plus uwagi przedmówców.

te ukośne paski i liczby pod pozycjami menu już na kilku stronach plus chyba w Computer Arts sprzed 2 lat widziałem.

Pozdro Szymon