_jaca_ Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 witam wszystkich! http://jacekpolanski.pl/screen.jpg jest to wstepny projekt stronki i chcialbym wiedziec co o nim myslicie. caly header i lewe menu bedzie we flashu - jakie proponujecie akcje na najechanie na przyciski? jakie maja byc przejscia stron? co byscie dodali, a co odjeli? czekam na ocenki i propozycje! / Radze zapoznac sie z regulaminem i nazewnictwem watkow! knysha
Reinexen Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Ja bym zmienił te napisy: polski english strona główna mapa strony. Jest tam za dużo wolnego miejsca. lepiej dać małe flagi gdzieś na boku. A tak poza tym to stronka jest Bardzo Dobra. 5 :D
Master Kiełbaster Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 zmniejsz chatę ze 2x w pionie szczególnie że nie wyszła najlepiej :P
briz Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 ja bym ponarzekał i powiedział że takich stronek widziałem już mnóstwo, wygląda jak wycięta spod szablonu
giorgione Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 chatka faktycznie nie prezentuje sie za ciekawie - ale układ pięknie rozwiązany - bardzo czytelny - faktycznie też widziałem dość dużo podobnych do tej. Mnie trosze denerwuje pionowe menu - za duże moim zdaniem.
_jaca_ Napisano 6 Czerwiec 2007 Autor Napisano 6 Czerwiec 2007 eee, wlasnie o to chodzi ze oni dali swoje wizualizacje i mialem walnac je na stronke :) menu pionowe faktycznie mozaby zmniejszyc
Reinexen Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Z szablonu czy nie stronka jest niezła. J przede wszystkim spełnia swoją funkcję: dobrze przekazuje zawarte na niej informacje (jest czytelna)- a to jest najważniejsze. Oryginalność nie jest tu raczej mile widziana- poruszanie się po niej powinno być intuicyjne, a ponieważ stronka jest szablonowa to takie jest. Ten domek możnaby trochę zmniejszyć. Zgadzam się- przydałoby się trochę zmniejszyć menu.
aartii Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Wolalbym, zeby boczne menu zmiescilo sie w calosci na ekranie przy 1024x768 (juz bez biuletynu). Z tego, co widze, to wciaz dosc pokazna grupa uzytkownikow. Co zawiera kategoria "mieszkania"? Nie nalezy do przyszlych ani ukonczonych projektow, czyli to pewne aktualna oferta - a taka pozycja juz jest pietro wyzej. Ogolnie ladna i przyjemna stronka :) pozdrawiam
polon Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 no w "dlaczego wybrac celtic?" koniecznie usun ten " ? ". Na stronie nie mogą istniec niejasnosci, to musi byc sugestia a nie pytanie nie wiadomo do kogo, tez mialem kiedys z tym klopoty
SimonM Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Ogólnie bardzo pozytywnie i ładnie plus uwagi przedmówców. te ukośne paski i liczby pod pozycjami menu już na kilku stronach plus chyba w Computer Arts sprzed 2 lat widziałem. Pozdro Szymon
Rekomendowane odpowiedzi