gurth Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 witam cykl wykonany na konkurs gdzie temat pracy brzmial: \"powrot do wnetrza\" ocencie sami czy zaprezentowane prace przekazuja ta mysl oraz jestem ciekawy co sadzicie o wykonaniu (z gory mowie ze przyjalem zalozenie aby wszystko bylo \"proste\") ;) czekam na opinie
blood_brother Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Pracki fajne maja klimat tylko jakis lekki Motion Blur by sie przydal na tych \"poruszajacych\" sie obiektach aby bylo wiadomo w ktora strone sie poruszaja. Ta druga pracka jakos nie oddaje tytulu bardziej by do niej pasowalo wedlug mnie \"wyjscie\" albo \"kolonizacja\" Pozdro[piwo]
gurth Napisano 23 Listopad 2003 Autor Napisano 23 Listopad 2003 te 3 prace tworza calosc - 2 praca jest \"lacznikiem\" miedzy 1 i 3 ;) pozdrawiam rowniez :)
blood_brother Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Teraz zalapalem ze to wszystko ma tworzyc jedna calosc:P. Teraz to wogole wyczesana pracka:). Pozdro[piwo]
felav Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Mi sie podoba taka trochę głębsza i zrobiona z pomysłem, niekoniecznie fotorealistyczna pracka, byle wiecej takich na forum
biglebowsky Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 W tej przedostatniej mogles usunac cienie, ogolnie fajne, tak jak w 2d - wiesz co robisz, chociaz razi sam render i modele - maja troche za gladki charakter, jak brycowy render wlasnie, raczej uciekaj od tego, bo tutaj to siedzi i wyglada dobrze ( bo dobre kolory i kompozycja) ale na dluzsza mete to bedzie razic. Modele tych ptaszkow tez prymitywne troche, ale spoko, o ile kojarze wlasciwie to dopiero pierwsze wstawki w 3d.
Cpt.Obvious Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Pomysł i kompozycja klasa, zgodze sie ze pracki przemyślane i wyrażają sporo jak na swoja prostote. Ale budowa wykałaczki tez jest prosta, a jak przydatna :) Na wykonanie mało uwagi sie w niej zwraca. Bardzo fajne pracki, mimo ze \'\"prymitywne\" i oczesane :)
gurth Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 dzieki za komentarze biglebowsky: juz w ogole nie uzywam bryca, nie lubie \"samograjow\", gdy robilem ten cykl niestety nie mialem innego renderera bede sie teraz na forum zadziej pojawial - jestem w cracowie i jestem bez netu pozdrawiam i do zobaczenia
Kris_R Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 pierwsza pracka z całego cyklu najbardziej mi się podoba. Zarówno kompozycyjnie jak i kolorystycznie.... all. Jako całość to bardzo czytelne co niesamowicie ważne. Podoba mi się :)
Mateusz Napisano 13 Grudzień 2003 Napisano 13 Grudzień 2003 Praca 1 jest najlepsza.... SUPER :) naprawde fajne... trzymam kciuki, mam nadzieje ze zostaniesz nagrodzony :) CZEKAM NA WIECEJ takich pracek... P.S. chodzisz do plastyka??
gurth Napisano 15 Grudzień 2003 Autor Napisano 15 Grudzień 2003 nie studiuje na asp w krakowie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi