gurth Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 witam cykl wykonany na konkurs gdzie temat pracy brzmial: \"powrot do wnetrza\" ocencie sami czy zaprezentowane prace przekazuja ta mysl oraz jestem ciekawy co sadzicie o wykonaniu (z gory mowie ze przyjalem zalozenie aby wszystko bylo \"proste\") ;) czekam na opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 23 Listopad 2003 Autor Share Napisano 23 Listopad 2003 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 23 Listopad 2003 Autor Share Napisano 23 Listopad 2003 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Pracki fajne maja klimat tylko jakis lekki Motion Blur by sie przydal na tych \"poruszajacych\" sie obiektach aby bylo wiadomo w ktora strone sie poruszaja. Ta druga pracka jakos nie oddaje tytulu bardziej by do niej pasowalo wedlug mnie \"wyjscie\" albo \"kolonizacja\" Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 23 Listopad 2003 Autor Share Napisano 23 Listopad 2003 te 3 prace tworza calosc - 2 praca jest \"lacznikiem\" miedzy 1 i 3 ;) pozdrawiam rowniez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Teraz zalapalem ze to wszystko ma tworzyc jedna calosc:P. Teraz to wogole wyczesana pracka:). Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 23 Listopad 2003 Autor Share Napisano 23 Listopad 2003 render w bryce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Mi sie podoba taka trochę głębsza i zrobiona z pomysłem, niekoniecznie fotorealistyczna pracka, byle wiecej takich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 W tej przedostatniej mogles usunac cienie, ogolnie fajne, tak jak w 2d - wiesz co robisz, chociaz razi sam render i modele - maja troche za gladki charakter, jak brycowy render wlasnie, raczej uciekaj od tego, bo tutaj to siedzi i wyglada dobrze ( bo dobre kolory i kompozycja) ale na dluzsza mete to bedzie razic. Modele tych ptaszkow tez prymitywne troche, ale spoko, o ile kojarze wlasciwie to dopiero pierwsze wstawki w 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Pomysł i kompozycja klasa, zgodze sie ze pracki przemyślane i wyrażają sporo jak na swoja prostote. Ale budowa wykałaczki tez jest prosta, a jak przydatna :) Na wykonanie mało uwagi sie w niej zwraca. Bardzo fajne pracki, mimo ze \'\"prymitywne\" i oczesane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 24 Listopad 2003 Autor Share Napisano 24 Listopad 2003 dzieki za komentarze biglebowsky: juz w ogole nie uzywam bryca, nie lubie \"samograjow\", gdy robilem ten cykl niestety nie mialem innego renderera bede sie teraz na forum zadziej pojawial - jestem w cracowie i jestem bez netu pozdrawiam i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 26 Listopad 2003 Share Napisano 26 Listopad 2003 pierwsza pracka z całego cyklu najbardziej mi się podoba. Zarówno kompozycyjnie jak i kolorystycznie.... all. Jako całość to bardzo czytelne co niesamowicie ważne. Podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Praca 1 jest najlepsza.... SUPER :) naprawde fajne... trzymam kciuki, mam nadzieje ze zostaniesz nagrodzony :) CZEKAM NA WIECEJ takich pracek... P.S. chodzisz do plastyka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 15 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2003 nie studiuje na asp w krakowie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi