gurth Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 witam 3D tak na serio to sie zajalem ok 3 tygodnie temu i jestem w fazie modelingu mojej 1 postaci musze jej jeszcze rece zrobic, poprawic glowe, wymodelowac plaszcz, buty... zalozeniem bylo zrobic postac z charakterem, troche niepoczytalna ;) co o tym sadzicie? pozdrawiam
Bobby_digital Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 very ciekawa postac :) ciekawa bo co to jest to co wystaje z buzi co to sa te paleczki , chyba mam slaba wyobraznie poprostu :) a moze to reka wystaje z buzi, tak t ochyba reka :)
wiggles Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 hmm dziwne to jakies :D czekam na dalsze rendery bo na razie nic z tego nie kapuje :):P
darkelf Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 ojeejciu, mrocznie smieszny - zobaczymy co z tego wyniknie :)...
felav Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Czapeczka swietna, popraw tylko kolorki bo te troche mdłe nawet jak na probny render
biglebowsky Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Rozrysuj sobie ta postac, z przodu i z boku przynajmniej - bedziesz wiedzial dokladnie do czego zmierzasz ( i o polowe latwiej modeluje sie z blueprintow)
biglebowsky Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 No i jeszcze takie cus co powinno ci pomoc zapoznac sie i zrozumiec techniki modelowania: http://www.izware.com/news/indexa446.html
gurth Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 dzieki wielkie biglebowsky: jest rozrysowana ;) na swieta pokaze cos wiecej pozdrawiam
jedi-killer Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 nie wiem co o tym myśleć :) daj jakomś aktualke :D z poprawkami itp :) jak narazie moze byc
gurth Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Napisano 8 Grudzień 2003 niestety nie mam tutaj skanera - jak niezapomne to na swieta beda ;) praca wre :) pozdrawiam
Brolias Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 nie wime czemu ale to cos na jego glowie przypomina mi zarowke. czyzby akcent do bajek loony toones czy jak sie tam to zwalo
gurth Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Napisano 8 Grudzień 2003 nie sam to jakos wymyslilem celem bylo na szkaradnej twarzy umiescic cos dziwnego, frapujacego cos co nadaloby tej postaci charakteru a byloby zarazem smieszne teraz jestem na etapie modelowania rak i plaszcza pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi