Napisano 23 Listopad 200321 l witam 3D tak na serio to sie zajalem ok 3 tygodnie temu i jestem w fazie modelingu mojej 1 postaci musze jej jeszcze rece zrobic, poprawic glowe, wymodelowac plaszcz, buty... zalozeniem bylo zrobic postac z charakterem, troche niepoczytalna ;) co o tym sadzicie? pozdrawiam
Napisano 23 Listopad 200321 l very ciekawa postac :) ciekawa bo co to jest to co wystaje z buzi co to sa te paleczki , chyba mam slaba wyobraznie poprostu :) a moze to reka wystaje z buzi, tak t ochyba reka :)
Napisano 23 Listopad 200321 l hmm dziwne to jakies :D czekam na dalsze rendery bo na razie nic z tego nie kapuje :):P
Napisano 23 Listopad 200321 l Czapeczka swietna, popraw tylko kolorki bo te troche mdłe nawet jak na probny render
Napisano 23 Listopad 200321 l Rozrysuj sobie ta postac, z przodu i z boku przynajmniej - bedziesz wiedzial dokladnie do czego zmierzasz ( i o polowe latwiej modeluje sie z blueprintow)
Napisano 23 Listopad 200321 l No i jeszcze takie cus co powinno ci pomoc zapoznac sie i zrozumiec techniki modelowania: http://www.izware.com/news/indexa446.html
Napisano 24 Listopad 200321 l Autor dzieki wielkie biglebowsky: jest rozrysowana ;) na swieta pokaze cos wiecej pozdrawiam
Napisano 24 Listopad 200321 l nie wiem co o tym myśleć :) daj jakomś aktualke :D z poprawkami itp :) jak narazie moze byc
Napisano 8 Grudzień 200321 l Autor niestety nie mam tutaj skanera - jak niezapomne to na swieta beda ;) praca wre :) pozdrawiam
Napisano 8 Grudzień 200321 l nie wime czemu ale to cos na jego glowie przypomina mi zarowke. czyzby akcent do bajek loony toones czy jak sie tam to zwalo
Napisano 8 Grudzień 200321 l Autor nie sam to jakos wymyslilem celem bylo na szkaradnej twarzy umiescic cos dziwnego, frapujacego cos co nadaloby tej postaci charakteru a byloby zarazem smieszne teraz jestem na etapie modelowania rak i plaszcza pozdrawiam