piksar Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Jak to zwykle bywa - okazja do małego, szybkiego zlociku - możemy odwiedzić braci i siostry z okolic Katowic - kto chętny z Wrocka ? Ja planuje jechać, rozdać parę autografów :), porobic zdjęcia, może napiszemy małą relacje. Są miejsca w aucie - koszt niewielki (auto na gaz) powrót 18/19 do Wrocka wiecej w wątku Shoguna http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=39033 Czy dostane autoryzację od Adka jako foto wysłannik max3d.pl ?
piksar Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Napisano 8 Czerwiec 2007 Wrocławianie i Wrocławianki oraz inne przyb...... przybyłe tu osoby do licznego odwiedzenia Katowitz. Jest to okazja nie byle jaka. koszt przelotu w obie strony przy 4 osobach to nie wiecej jak 30 PLN
KLICEK Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 ja mysle ze dostaniesz :) reprezentuj tam ;d
piksar Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 no to się klaruje piki+ 2 Knysze + może pumpel pikiego+ moze Vorek - się zobaczy
chveti Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Panowie , godzina 10:40 pod budynkiem na uniwersyteckiej. Będzie jeszcze AG, ja , prawdopodobnie streaker i jeszcze może mój kolega... Shalivan wspomniał że wpaść może... będzie godna reprezentacja.
Rekomendowane odpowiedzi