piksar Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Jak to zwykle bywa - okazja do małego, szybkiego zlociku - możemy odwiedzić braci i siostry z okolic Katowic - kto chętny z Wrocka ? Ja planuje jechać, rozdać parę autografów :), porobic zdjęcia, może napiszemy małą relacje. Są miejsca w aucie - koszt niewielki (auto na gaz) powrót 18/19 do Wrocka wiecej w wątku Shoguna http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=39033 Czy dostane autoryzację od Adka jako foto wysłannik max3d.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Wrocławianie i Wrocławianki oraz inne przyb...... przybyłe tu osoby do licznego odwiedzenia Katowitz. Jest to okazja nie byle jaka. koszt przelotu w obie strony przy 4 osobach to nie wiecej jak 30 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 ja mysle ze dostaniesz :) reprezentuj tam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 jeszcze ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 wszyscy mają sesje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 wszyscy mają sesje :P gorzej, obrone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 olej magistra. zostań murarzem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Knysia zglasza sie podwojnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 no to się klaruje piki+ 2 Knysze + może pumpel pikiego+ moze Vorek - się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Panowie , godzina 10:40 pod budynkiem na uniwersyteckiej. Będzie jeszcze AG, ja , prawdopodobnie streaker i jeszcze może mój kolega... Shalivan wspomniał że wpaść może... będzie godna reprezentacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 nie-lot nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi