Napisano 23 Listopad 200321 l witam po dluzszej przerwie...a oto moja nowa fura .prosze o jakies komentarze
Napisano 23 Listopad 200321 l jesli to ma byc karykatura mercedesa do jakiejs kreskowki (przypomniala mi sie animacja Trabanta ktoregos z kolegow z forum) to Ci sie udalo niesamowicie. Jesli to ma byc model jaknajbardziej relaistyczny , to jeszcze duuuzo do poprawy.
Napisano 23 Listopad 200321 l Szczerze mówiąc nie widziałem jeszcze takiego modelu!!Bo to jakaś karykatura CLK-GTR jest!!
Napisano 23 Listopad 200321 l Autor to rajdowa fura ,robie bez wymiarow ,dlatego mzoe tak dziwnie wyglada ,ale postaram sie poprawic
Napisano 23 Listopad 200321 l Troszeczke proporcje ci się zkaszaniły. Musisz troche poprawoać nad nimi oraz nad pewnymi sczególami takimi jak kształt lamp itepe. P.s Jakiego rendera używasz ?
Napisano 23 Listopad 200321 l Sorki ale takiego jeszcze mieczysława nie widziałem!!Popraw wymiary!!Bo wygląda fatalnie!!
Napisano 23 Listopad 200321 l Całkiem nieźle :) Popraw jednak obłość spojlera z przodu - na obrazkach źródłowych nie jest tak kanciaty jak u Ciebie . Zakończenie dachu z tyłu we wzorcu jestg łagodniejsze . Ogólnie tak trzymaj
Napisano 24 Listopad 200321 l Dobrze ci idzie ale musisz jeszcze troche popracować nad zderzakami i będzie ok. [spox] :)
Napisano 24 Listopad 200321 l Originally posted by Eden-3d dlaczego>? bo czasem poprawianie zajmuje więcej niż zrobienie od nowa.