Napisano 10 Czerwiec 200717 l Witam Wykonałem render łazienki, (w mentalu) który trwał ok 10 h. Chciałbym zmienić jeden mały fragment, ale nie chciałbym renderować całości i tracić znów 10 h tylko ten zmieniony fragment. Jak to wykonać? dzięki z góry za pomoc
Napisano 10 Czerwiec 200717 l miedzy czajniczkami od renderu jest okienko wyboru zamiast view ustaw region - kliknij render wybierz obszar i w rogu viewportu kliknik OK
Napisano 10 Czerwiec 200717 l Autor miedzy czajniczkami od renderu jest okienko wyboru zamiast view ustaw region - kliknij render wybierz obszar i w rogu viewportu kliknik OK ... tak, ale wtedy gubię resztę wykonanego wcześniej renderu, renderuje się tylko wskazany obszar a reszta jest czarna.
Napisano 10 Czerwiec 200717 l no tak i w Photoshopie nałoż to na warstwe jedną , na drugą poprzedni render - maska i już
Napisano 10 Czerwiec 200717 l Autor ... tak to ja wiem. Chciałbym nanosić poprawki na wcześniejszy render w maxie.
Napisano 10 Czerwiec 200717 l Chyba za dużo wymagasz. To co proponuje pikSar to najlepsze rozwiązanie. Jeśli nie masz Photoshopa, zrób to w dowolnym programie graficznym. Nawet w Paincie powinno się dać...