soth3d Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Witam, Szukam kogos, kto pomoze mi sie maumiec XSI, zazwyczaj mam krotkie pytania, ktorych nie chce mi sie przepisywac na liste i, przede wszystkim, czekac na odpowiedz, wiec idealnie byloby gdybym dostal czyjegos Skype i proponowana stawke godzinowa. :) pozdrawiam Tomasz
blood_brother Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Wydaję mi się, że prościej, taniej i wygodniej byłoby jednak samemu zaznajamiać się z programem i zadawać pytania na forum. Przy okazji nauczysz się cierpliwości, która jest niezbędna przy tworzeniu 3d.
Reanimator Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Yhm. Lepiej zainwestuj w dobre DVD szkoleniowe, gdzie wszystko jest usystematyzowane. Na forum bedziesz pytal o najwazniejsze problemy.
Muminek Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Zadawaj pytania na forum . My tez chcemy się czegoś od innych nauczyć . A tak poznaje się pewne triki . Przy okazji nauczysz się cierpliwości, która jest niezbędna przy tworzeniu 3d. :D Ty nie wiesz ile ja już czekam na pewne odpowiedzi.
soth3d Napisano 12 Czerwiec 2007 Autor Napisano 12 Czerwiec 2007 Ja juz mam materialy i sie ucze, a co do pytan, hmm, ok pozbieram sie w sobie i chyba pospisuje i wysle na forum. Spedzam duzo czasu sam ze soba/tutorialami i komputerem, ale chcialem zeby w momencie utkniecia ktos mnie popchnal przez skype :P Ktos kto bedzie mi odpowiadal na pytania w krotkim czasie przez telefon... ...ale szukanie idzie mi jak po grudach... Na prawde nie ma chetnych na nadgodziny / dorobienie do stypendium naukowego? pozdrawiam Tomasz
Reanimator Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Przejdz na Majke, albo Maxa, to Cie poducze ;>
Rekomendowane odpowiedzi