Gadon Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 po raz kolejny sciagam PLE i po raz kolejny nie przesylaja mi klucza - rejestruje sie i nic sie nie dzieje. Moze ktos wytlymaczyc o co chodzi? moze ktos wie jak uruchomic ta wersje ?
Reanimator Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Slysze "Jezu", wiec oto jestem! Jezeli nie dostajesz maila to... chyba niewiele mozesz zrobic :/ Napisac do nich? Moze...khm... poszukac gdzies? ;P
piksar Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 maila nie puszcza ci firewall/proxy twojego pocztowego providera jest odrzucany jako spam bo nosi ślady automatycznie wygenerowanego
Gadon Napisano 12 Czerwiec 2007 Autor Napisano 12 Czerwiec 2007 no i co mam zrobic w tej sytuacji ? jak mam przeczesywac ta stronke zeby znalezc konkretny kontakt aby podeslali klucz to juz mam dosyc. boze jaka beznadzieja
sanki Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 zaloz sobie maila na o2.pl czy gazeta.pl czy innym takim wypelnij, potem wejdz przez stronke i sprawdz folder spam, na 90% tam wlasnie wpadnie jezeli nie do odebranych.
Gadon Napisano 13 Czerwiec 2007 Autor Napisano 13 Czerwiec 2007 mam na o2.pl i wylaczony antyspam. jakie to kur..irytujace takimi pierdolami sie zajmowac jeszcze
ziCk_ Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 mam na o2.pl i wylaczony antyspam. jakie to kur..irytujace takimi pierdolami sie zajmowac jeszcze Panowie nie rejestrujcie się na darmowych polskich pocztach bo to za przeproszeniem żenada. Jak ktoś chcę to mogę wysłać Wam zaproszenia na google mail Pozdrawiam
piotrek Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Teraz już chyba nie trzeba zaproszeń - każdy może się tam rejestrować.
ziCk_ Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Teraz już chyba nie trzeba zaproszeń - każdy może się tam rejestrować. Nie wiem, mam 50 to mogę wysyłać. W każdym bądzie razie polecam. Łatwo znaleźć głęboko zakopanego maila, intuicyjna i przejrzysta obsługa, zero zwiech/awarii/czekania
Gadon Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Napisano 14 Czerwiec 2007 ok mam juz PLE. otworzylem sobie swoj obiekt.... no kurde... wielki napis (Autodesk Maya PLE) zaslania obiekt.. mozna go jakos zlikwidowac?
piotrek Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 Można, musisz tylko kupić pełną wersję ;) Watermarka nie ma w trybie wireframe.
SSn4k3 Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 Uroki PLE:) Ciesz sie, ze nie zdecydowales sie na lightwave explorer edition, ktora ma ograniczenia do chyba 500 vertexow;]
Rekomendowane odpowiedzi