Napisano 12 Czerwiec 200717 l po raz kolejny sciagam PLE i po raz kolejny nie przesylaja mi klucza - rejestruje sie i nic sie nie dzieje. Moze ktos wytlymaczyc o co chodzi? moze ktos wie jak uruchomic ta wersje ?
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Slysze "Jezu", wiec oto jestem! Jezeli nie dostajesz maila to... chyba niewiele mozesz zrobic :/ Napisac do nich? Moze...khm... poszukac gdzies? ;P
Napisano 12 Czerwiec 200717 l maila nie puszcza ci firewall/proxy twojego pocztowego providera jest odrzucany jako spam bo nosi ślady automatycznie wygenerowanego
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Autor no i co mam zrobic w tej sytuacji ? jak mam przeczesywac ta stronke zeby znalezc konkretny kontakt aby podeslali klucz to juz mam dosyc. boze jaka beznadzieja
Napisano 12 Czerwiec 200717 l zaloz sobie maila na o2.pl czy gazeta.pl czy innym takim wypelnij, potem wejdz przez stronke i sprawdz folder spam, na 90% tam wlasnie wpadnie jezeli nie do odebranych.
Napisano 13 Czerwiec 200717 l Autor mam na o2.pl i wylaczony antyspam. jakie to kur..irytujace takimi pierdolami sie zajmowac jeszcze
Napisano 13 Czerwiec 200717 l Gadon napisał: mam na o2.pl i wylaczony antyspam. jakie to kur..irytujace takimi pierdolami sie zajmowac jeszcze Panowie nie rejestrujcie się na darmowych polskich pocztach bo to za przeproszeniem żenada. Jak ktoś chcę to mogę wysłać Wam zaproszenia na google mail Pozdrawiam
Napisano 13 Czerwiec 200717 l piotrek napisał: Teraz już chyba nie trzeba zaproszeń - każdy może się tam rejestrować. Nie wiem, mam 50 to mogę wysyłać. W każdym bądzie razie polecam. Łatwo znaleźć głęboko zakopanego maila, intuicyjna i przejrzysta obsługa, zero zwiech/awarii/czekania
Napisano 14 Czerwiec 200717 l Autor ok mam juz PLE. otworzylem sobie swoj obiekt.... no kurde... wielki napis (Autodesk Maya PLE) zaslania obiekt.. mozna go jakos zlikwidowac?
Napisano 14 Czerwiec 200717 l Można, musisz tylko kupić pełną wersję ;) Watermarka nie ma w trybie wireframe.
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Uroki PLE:) Ciesz sie, ze nie zdecydowales sie na lightwave explorer edition, ktora ma ograniczenia do chyba 500 vertexow;]