Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pawelku bardzio fajnie:)

Tylko tak jak Ci pisalem na gg, gdy mech stawia stope i cofa ja do tylu, u Ciebie podnosi sie srodstopie, a pieta zostaje plasko, a powinno byc na odwrot:)

07e34f43ecc7d991.jpg

a tak to supcio wypasik:)

pozdrawiam serdecznie:)

edit: Pawel wez sobie miniaturke z mojego watku:)

Napisano

wyglada jakby sie slizgal na nartach:) ale to kwestia lekkiego dopracowania:) Wg mnie powinien wyzej podnosic łapki stawiac je z siłą zeby czuć było ciężar tego bydlaka!:] ale i tak mi sie podoba;) fajna muza , moge wiedziec co to za zespół ?

Napisano

Szkoda ze nie ma złożonego ruchu - bardzo fajnie wygląda wyginanie sie dolnego korpusu i wogóle fajny model.

Przydałaby sie jakaś fajna scenka :D

Pozdr

giorgione

Napisano

Lumpy mam patent na prosta ale chyba odpowiednia scenke do naszej koncepcji (ale o niej poki co ciiiii;))

Jak cos to gg.

pozdr

Napisano
  • Autor

NCdeIgnis - > Styles Of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix) - to z Need for Speed'a, Prison Break'a. Fajny riff, ale bez przesady. Ta piosenka im bardziej się ją skróci tym lepiej brzmi.

giorgione - > Co to znaczy, że nie ma złożonego ruchu?

Napisano

Model bardzo fajny, ale animacja trochę kuleje niestety. Nie wiem jak ten mech jest duży, ale kiedy się porusza nie czuć jego ciężaru - jak ktoś zauważył wygląda jakby się po prostu ślizgał. Jak dla mnie za nisko podnosi 'stopy', a animacja jest trochę zbyt płynna, za mało "mechaniczna". Powinno być w rytmie takiego "łup-łup-łup" z szybkim przemieszczaniem się między krokami, jeśli rozumiesz o co mi chodzi :P No, ale to tylko moje zdanie ;)

Aha - witam, to mój pierwszy post :)

edit: hehe - komentarz trochę przeterminowany jednak :P