Napisano 13 Czerwiec 200717 l Pracuję teraz nad animacją modelu tadzia: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=38039 Narazie teścik: wkrótce pojawią się update'y pozdrawiam
Napisano 14 Czerwiec 200717 l Pawelku bardzio fajnie:) Tylko tak jak Ci pisalem na gg, gdy mech stawia stope i cofa ja do tylu, u Ciebie podnosi sie srodstopie, a pieta zostaje plasko, a powinno byc na odwrot:) a tak to supcio wypasik:) pozdrawiam serdecznie:) edit: Pawel wez sobie miniaturke z mojego watku:)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l wyglada jakby sie slizgal na nartach:) ale to kwestia lekkiego dopracowania:) Wg mnie powinien wyzej podnosic łapki stawiac je z siłą zeby czuć było ciężar tego bydlaka!:] ale i tak mi sie podoba;) fajna muza , moge wiedziec co to za zespół ?
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Szkoda ze nie ma złożonego ruchu - bardzo fajnie wygląda wyginanie sie dolnego korpusu i wogóle fajny model. Przydałaby sie jakaś fajna scenka :D Pozdr giorgione
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Lumpy mam patent na prosta ale chyba odpowiednia scenke do naszej koncepcji (ale o niej poki co ciiiii;)) Jak cos to gg. pozdr
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Autor NCdeIgnis - > Styles Of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix) - to z Need for Speed'a, Prison Break'a. Fajny riff, ale bez przesady. Ta piosenka im bardziej się ją skróci tym lepiej brzmi. giorgione - > Co to znaczy, że nie ma złożonego ruchu?
Napisano 18 Czerwiec 200717 l ja to bym widział w jakiejś akcji - no, ale nie doczytałem że to dopiero test - sorki :)
Napisano 18 Lipiec 200717 l Model bardzo fajny, ale animacja trochę kuleje niestety. Nie wiem jak ten mech jest duży, ale kiedy się porusza nie czuć jego ciężaru - jak ktoś zauważył wygląda jakby się po prostu ślizgał. Jak dla mnie za nisko podnosi 'stopy', a animacja jest trochę zbyt płynna, za mało "mechaniczna". Powinno być w rytmie takiego "łup-łup-łup" z szybkim przemieszczaniem się między krokami, jeśli rozumiesz o co mi chodzi :P No, ale to tylko moje zdanie ;) Aha - witam, to mój pierwszy post :) edit: hehe - komentarz trochę przeterminowany jednak :P