DaRoZ Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 witam pracka miała być zwykłym speedpaintem: niestety, plamy którymi miałem zamiar szybko ukazać scenę wybuchową zachęciły mnie do dalszego dziubania Ciągle staram się nawet te bardziej dopracowane prace robić coraz szybciej bo wśród odłożonych ostatnio na bok conceptów jest chociażby artwork wojaka do Forlornworld, nad którym siedzę już chyba hmmmm 2tyg..? No ale jednak jak się wezmie to się zrobi w sumie pracę robiłem 8h co nie jest aż nadto ślimaczym czasem no ale to miał być speed! ps + wacom Intuos _____________________ krytyka i sugestie oczywiście mile widziane pozdrawiam, Darek P.S. wersja bardzo speedowa(20min)- http://img171.imageshack.us/img171/1530/pozarcg6.jpg
biglebowsky Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 laboga, ta technika speedpaintingu to na czym ona polega?
tweety Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 DaRoZ: zapoznaj się z zasadami obowiązującymi w dziale 2d i zmień nazwę wątku.
DaRoZ Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Napisano 14 Czerwiec 2007 laboga, ta technika speedpaintingu to na czym ona polega? no co:P zle sformulowane zdanie :D tweety-> przepraszam nie wyspanie... :P
biglebowsky Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 oki, niech ci bedzie:) Sporo momentów za bardzo na sile uglaskanych i przez to tylko rozmytych. Posta zupełnie niepotrzebnie umieszczona na środku no i niezbyt naturalnie podwiewający płaszcz, ale klimacik spoko.
leszek_lenia Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 a nie lepiej dac tego kolesia przodem do widza? :)jak sobie idzie.... chyba ze najwazniejsze są tu płomienie.....
DaRoZ Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Napisano 14 Czerwiec 2007 HA! wiem wiem ten plascz taki siaki wyszedl :D co do ognia tak wlasnie to mialbyc sam obrazek ale zdecdudowalem sie na dodatki .... dzieki panowie :)
Bhaal Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 ja tam w 2D za bardzo nie siedze ale klimacik ma :) pracka pozytywna
razor Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Swietny klimacik, wg. mnie ta postac akurat na srodku i plecami do kamery dobrze tu pasuje.
janko1987 Napisano 21 Czerwiec 2007 Napisano 21 Czerwiec 2007 Fane fane mi sie podoba postac .. popracował bym nad samochodami w tle i jak dla mnie ciut za długi ten gun :):P Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi