Napisano 15 Czerwiec 200717 l To moja pierwsza skończona wizka w vrayu, robiona jakiś czas temu. Eksperymentowałem z lens efect'em i zapomniałem go wyłączyć w końcu. Jeśli te promienie będą Was raziły za bardzo to podmienię render ; )
Napisano 15 Czerwiec 200717 l calkiem fajne, ale mało sie dzieje. ps. nie chciałbym potknąć się na tych schodach
Napisano 15 Czerwiec 200717 l fajny materiał terakoty:) dawaj inne ujecia:) schody ostre...tez sie boje jak Siwy upadku;)
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Faktycznie promienie trochę rażące, ale to Twój wybór czy je zostawisz czy też nie ;) reszta całkiem ładna ;)
Napisano 15 Czerwiec 200717 l podoba mi sie, design tez nie jest najgorszy :], troszeczke te schody zle wyprofilowane no i promyczki troszke za bardzo zucaja sie w oczy i renderek moglby byc wiekszy, ale poza tym spoko :)
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Praca ma klimat, bardzo fajna ale trochę pusto w tych pomieszczeniach, mógbyś dorobić np. jakiś kwiat
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Fajna praca, nie podchodzi mi jedynie materiał drewna na poręczy schodów. I jeszcze jedno, daj więcej renderów.