lukos86 Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 Witam wszystkich po raz kolejny. Przedstawiam Wam moją kolejną prace na którą teraz pracuje i mam duży problem z oświetleniem. proszę o komentarze i propozycje oświetlenia. Tak na marginesie jest to pierścionek który przyjęła moja już obecna narzeczona jakieś 2 miesiące temu. Z góry dzięki. Bym był zapomniał, renderuje mentalem.
lukos86 Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Napisano 16 Czerwiec 2007 Sorry za post pod postem. Dodam jeszcze ten renderek. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9325cae11fd4aae6.html proszę o komentarze. z góry Dzięki
+SeeK+ Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Hey! W ostatnim linku, czerwony bije po oczach (przynajmniej u mnie). Kolor czerwony jest ... hmmm ciężkim kolorem, powinno się na niego uważac.
piotrek Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Okrpone kaustyki na pierwszym. Ten drugi render troszkę lepszy,ale sam pierscionek chyba nie ma czego odbijać.
mirach Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Dodaj HDR'a jakiegoś (albo jeszcze lepiej ustaw studio), popraw kaustyki i podreguluj kolory w PSie i cosik z tego bedzie :)
Rekomendowane odpowiedzi