Napisano 16 Czerwiec 200717 l Witam wszystkich po raz kolejny. Przedstawiam Wam moją kolejną prace na którą teraz pracuje i mam duży problem z oświetleniem. proszę o komentarze i propozycje oświetlenia. Tak na marginesie jest to pierścionek który przyjęła moja już obecna narzeczona jakieś 2 miesiące temu. Z góry dzięki. Bym był zapomniał, renderuje mentalem.
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Autor Sorry za post pod postem. Dodam jeszcze ten renderek. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9325cae11fd4aae6.html proszę o komentarze. z góry Dzięki
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Hey! W ostatnim linku, czerwony bije po oczach (przynajmniej u mnie). Kolor czerwony jest ... hmmm ciężkim kolorem, powinno się na niego uważac.
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Okrpone kaustyki na pierwszym. Ten drugi render troszkę lepszy,ale sam pierscionek chyba nie ma czego odbijać.
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Dodaj HDR'a jakiegoś (albo jeszcze lepiej ustaw studio), popraw kaustyki i podreguluj kolory w PSie i cosik z tego bedzie :)