Napisano 16 Czerwiec 200717 l Witam Przedstawiam "łezkę"- mebel na kominki na biopaliwo:) 3dsmax9, Vray, PS pozdrawiam
Napisano 16 Czerwiec 200717 l z boku bardzo fajnie wyszło - ładne renderki z góry całkowicie mi się niepodoba wnetrze paleniska
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Autor w tych renderach głównie chodziło o wyeksponowanie projektu. otoczenie miało być neutralne..
Napisano 16 Czerwiec 200717 l na pierwszy rzut oka ,super troche plastikowa ta roślinka zielona bez bumpa na podłodze..no ale czysto:P pzdr edit: a jaką funkcje ma ten mebel?!
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Autor jest to niska ława. najlepiej przy niskich kanapach, spełnia funkcję stolika:)
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Autor kółka zgadza się. były robione za szybko. finalnie znajdą się tam piękne designerskie włoskie kółeczka:) ps. dorzuciłem render ze sceną od ever z moim projektem.
Napisano 16 Czerwiec 200717 l wnetrze paleniska Ci nie pykło ogólnie, rendery z góry mi sie nie podobają ale z boku sa naprawde ładne:)
Napisano 16 Czerwiec 200717 l bardzo ładne modele i rendery szczególnie pierwszy i czwarty mi się podoba