Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

CzeŠ

Mam tak▒ propozycjŕ (g│ˇwnie do Adka).

Na forum (na dole ekranu) wyÂwietla siŕ, kto jest w tej chwili na forum. Mo┐e by zrobiŠ tak, ┐e po klikniŕciu na u┐ytkownika otworzy│oby siŕ okienko, ktˇre umo┐liwi│oby rozmowŕ realtime? Tak jak na chacie. Co wy na to??

A tak pozatym, to mo┐e kto mi dok│adnie wyt│umaczyŠ jak dzia│a U2U na tym forum. S│ysza│em, ┐e nie wiele osˇb z tego korzysta, mo┐e dlatego, ┐ŕ nigdzie nie ma instrukcji jak to ugry╝Š (w ka┐dym razie ja nie znalaz│em).:cool:

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam!!!

Jezeli chodzi o u2u to naprawde tylko kilka osob z tego kozysta z kotrymi mialem okazje tym cudem porozmawiac :-) poprostu jako adresat wpisujesz konto np. Petrik , Becry i tresc oraz temat podobne to e-maila :-)

Co do tego zeby byl taki czat to jestem za a nawet przeciw :-) bylo by to dobre rozwiazanie ale te ciagle rozmowy ?? :-) przeciez jest gg :-)

Napisano
  • Autor

No tak, jest GG, ale nie wszyscy podają swoje numery, a naprzykład chcesz zamieścić jakiś post z zapytaniem, to zamiast tego czasem lepiej by było pogadać z tymi którzy są akurat on-line, zwłaszcza jeśli jest to juakaś mało ważna (dla większoście) sprawa.

Napisano

witam!!

No to teraz dales nawet mocny argument :-) teraz sie zgodze bylo by to pomocne :-) ale ! (znowu ale :-] ) jezeli wyszyscy beda sie pytali online to nikt juz o nic nie bedzie pytal na forum bo lepiej pogadac onlina nikt nie bedzie tego czytal a mozna sie wiecej dowiedziec w prostszy sposob i nie trzeba czekac :-)

czyli mowiac ktrotko forum by upadlo :-)wiec lepiej niech zostanie tak jak jest

tak wiem wiem szukam dziury w calym :O ale taki juz jestem

Napisano

co do rozmˇw to nie ma sie co martwiŠ bo puki luzie pisz▒ ( niektorzy czytaj▒ - gratulacje dla Gothama) 12 stronnicowe posty tio forum nie zginie.a bzawsze lepij jest zapytac pierw na gg bo odpowiedz masz szybciej.a na forum odpowie ci patre ludzi a nie ejdna forum ma zawsze masow6y wymiar i przewage jakoÂciowa nad gg a gg jest szybsze.zrezt▒ to zapobierga│oby zaÂmiecaniu forum przez posty typu max na Xp. dobry pomys│

Napisano
  • Autor

Gotham obserwuje Ciŕ od pewnego, czasu i odnosze wra┐enie, ┐e jeste przeciwko, bo w polu pisze GrafMax, no ale czym ja siŕ przejmujŕ....:P

Napisano
Originally posted by GrafMax

Gotham obserwuje Ciŕ od pewnego, czasu i odnosze wra┐enie, ┐e jeste przeciwko, bo w polu pisze GrafMax, no ale czym ja siŕ przejmujŕ....:P

Hihi, bzdury... Te┐ ciŕ obserwujŕ... I mam coraz leprze o tobie mniemanie a tu... BUM. Bzdury...

Napisano

a teraz podajmu sobie r▒czki i po ca│usku na przepraszam......jakja lubi sczŕÂliwe zako˝czenia hlip hlip hlip...:P

Napisano

a nie lepiej umieÂiŠ kontrolke ile pipuli jest na chacie ? wougle jest on jeszcze u┐ywany ? bo to tak le┐y le┐y i czy tam kto wougle zagl▒da ? to chyba by by│o lepiej no nie ? :D

Napisano
  • Autor

to zdawa│o by egzanmin, gdyby ten chat by│ u┐ywany, ale niestety nieczŕsto siŕ tam kogo spotyka.

Napisano

Zazwyczaj kiedy bo teraz ┐▒dko tam zagl▒dam spotyka│ŕm pocz▒tkuj▒cych i to te┐ bardzo ┐adko ale trzeba to ruszyŠ po co rozmowy realt time na forum jak jest chat poprostu trzeba to jako pchn▒Š np ustaliŠ godziny kiedy mo┐na by by│o sie spotykaŠ itp niech ka┐demu to wejdzie w krew jak kto jest na forum to niech luknie na chata wko˝cu to sie jako u│o┐y i zaczne funkcjoowaŠ chyba......

ok jakby co to ja teraz siedze na chacie na pocz▒tek :)

Napisano

najpierw trzebaby wogole tego chata jakos poprawic bo mi np ten chat zamieszczony tutaj wogloe nie dziala :) choc wydaje mi sie nonsensem stawianie chata gdy jest forum forum ma archiwum i wszystko co jest w nim zapisane jest dostepne a wiadomosci z chata sa ulotne i najprawdopdobniej z info na nich wyswietlanych podczas sesji skorzysta jedynie jednostka a nie ogol .... wiec jesli chodzi o chata tutaj to jestem po stronie Gothama i jestem na nie ...

Napisano

chat jest chybiony, bo jak sie wejdzie na forum to okienko sie zamyka. fajnie by by│o zrobic cos ┐eby przy niku ka┐dego byo logo albo icq albo gg i odpowiednio by sie ono Âwici│o jeÂli u┐ytkownik bylby obecny, lub nie.tak jest na raph.com

Napisano
  • Autor

No w│aÂnie o co takiego mi chodzi│o Saygon. A co do ulotnoÂci informacji PROF, to myÂlŕ ┐e funkcja ta stanowi│a by jedynie dodatek, ktˇry by s│u┐y│ w nag│ych sytuacjach. Czasami jest tak, ┐e masz ma│y problem i raz ┐e nie jat on wart tego, aby zostawiaŠ posta, a dwa nie masz czasu aby czekaŠ kilka dni na odpowiedzi, wtedy zwracasz siŕ bezpoÂlrednio i sprawa za│atwiona i nikt nie truje, ┐e kto wyje┐d┐a z postami na tak b│ache problemy.