Napisano 18 Czerwiec 200717 l witam jestem nowym użytwonikiem Zbrusha i tak oto sobie zacząłem modelować jakieś zwierzątko.
Napisano 18 Czerwiec 200717 l do stegosaura to mu troche brakuje :P ale JAKIES zwierzatko moze byc :] ma powaznie: fald skory pod gardlem jest nie bardzo, lapy tez sprawiaja dziwne wrazenie, tak jakby lydki mial mocno przypakowane ;] no i to wciecie przed tylna lapa sprawia wrazenie ze w tamtym miejscu wydaje sie bardzo chudy :| ale nie sugeruj sie tylko moja wypowiedzia bo ja zoltodziob jestem :P
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Łał.. Kurcze probowalem cokolwiek zrobic w zbrushu i na prawde nie wiem jak sie za to zabrac... Jak ty to zrobiles? :P
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Autor llalluuss: jeśli chodzi o szyje to tak chciałem zobaczyć taki efekt jaki będzie jakby zwisająca skóra :) łapy jeszcze nie mają pazurów. a co do anatomii to fakt, troche go przypakowałem może nawet za bardzo ale anatomii jeszcze nie studiowałem tak dobrze więc dużo robiłem bardziej na wyczucie :P ultek: a tak jakoś poklikałem to tu to tam i wyszło ;)