Napisano 25 Listopad 200321 l Kilka minut temu zarejestrowalem sie na forum i chcialem wszystkich przywitac! :) Witam!
Napisano 25 Listopad 200321 l hello witaj w krainie przesmiewcow i krytykow co zmoge ci zyczyc - Badz wesoly, energiczny jak wibrator elektryczny. hehe pozdrawiam [piwo]
Napisano 25 Listopad 200321 l Ale z życzeniami trafiłeś w 10-tkę.. taa.. :) Welcome on board l_lewandowski [soczek]
Napisano 25 Listopad 200321 l che che jak to w wielkiej (2500+) rodzinie :D jedni sa krytykami drudzy przesmiewcami :) (a jeszcze inni moderatorami :) ) ja jestem przesmiewca w nieparzyste dni tygodnia a krytykiem w parzyste ale tylko od 7:55 rano do 8:45 tez rano a w pozostala czesc dnia jestem klawiatura oparator i mouse deployer buhaha [piwo] greetings earth creatures a le staram sie byc grzeczny jak moge drug :) ordnung must sein (chyba tak si eto pisze :) ) ps mam jeszcze kilka takich zyczonek :)
Napisano 28 Listopad 200321 l CZEŚĆ l_lewandowski - Pionier JESTEM :) milo mi Cie pozna :D :D mozesz co nieco napisac o sobie? czy pracujesz czy moze sie uczysz itp? Pozdrawiam:) i WITAM NA FORUM MAX3D.PL
Napisano 29 Listopad 200321 l Majster drug poleca lekture http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66 patrz punkt 4 :) Witamy na pokładzie ;)
Napisano 29 Listopad 200321 l Autor Witam! No wiec o sobie slow kilka... Łukasz Lewandowski; 22 lata; z Sochaczewa (52km na zachod od Wa-wy) Student; Wyzsza Szkola Informatyki w Warszawie, wydzial GK; obecnie w trakcie przygotowywanie pracy inz (patrz dzial WIP); Hobby: komputery i CG (to chyba oczywiste [lol2]); poza tym compositing video i rozne galezie pokrewne; W wolnych chwilach: nie mam wolnych chwil! [lol2] PS. Avatara zmienie za niedlugo... Dzieki za pozytywne przyjecie... Pozdrawiam!
Napisano 29 Listopad 200321 l Ja też się przyłączam do powitań i życzę interesujących wip ów i jeszcze bardziej interesujących finished works-ów :)