cryogenicdreams Napisano 20 Czerwiec 2007 Napisano 20 Czerwiec 2007 Taki sobie oto początkowy layout. Mam nadzieję, że się spodoba. ;)
FlooX Napisano 21 Czerwiec 2007 Napisano 21 Czerwiec 2007 fajne, trawka wymiata ale przejście z tego szarego pola do trawy jest słabe, i strasznie mnie to boli, a nawet sie nie podoba :] może tak ma być ? ale te widoczne ściany prostokąta w trawie nie pasują imo
pit17 Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 bardzo fajne:) tylko popraw: -wchodzace scianki prostokata w trawe -kolor paska nad Nature Inside(zrobilbym troche mniej razacy ten zielony)
Gość User190 Napisano 30 Czerwiec 2007 Napisano 30 Czerwiec 2007 Fajny styl zarówno w tym, jak i drugim pokazanym layku. Jestem na tak - idziesz trochę z trendem, ale robisz to w dobry sposób.
cryogenicdreams Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Napisano 1 Lipiec 2007 M@TI : Naprawde milo to slyszec. ;) Pozdrawiam.
Pawelkos Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 He mnie sie bardzo to podoba, fajny styl, mile dla oka patrzac na to juz bym ci powierzyl zrobienie stronki ;)
Rekomendowane odpowiedzi