Godzil Napisano 20 Czerwiec 2007 Napisano 20 Czerwiec 2007 Witojcie! Dawno mnie tu nie było wiec trzeba się w reszcie za siebie zabrać. Oto moje najnowsze coś: I widze wiele błędów które nie wime z czego wynikają. A mianowicie: użyłem Vrayowego diplace na podłodze ale spójrzcie jak rozmazalo to cała powierzchnie, nie wiem czemu, żaden z parapetrów tego modyfikatora nie sprawia wrażenia jakby byl za to odpowiedzialny :( Kolejna sprawa o chcialbym tu dodać kaluże, jak proponujecie wykonać "model" :D i materiał w VRAY na coś takiego? Z góry dziękuję za każda pomoc, licze na konstruktywną po pierwsze krytykę oraz spora pomoc z Waszej strony!! pozdrawiam! P.S. Ostrze to narazie prowizorka do zmiany wiec o tym pisac mi nie musiscie :P
Muminek Napisano 20 Czerwiec 2007 Napisano 20 Czerwiec 2007 To raczej wygląda na produkt europejski niz japoński .
FF Napisano 20 Czerwiec 2007 Napisano 20 Czerwiec 2007 Jak na moje oko to to sie rozmazało bo tektura ma małą rozdzielczość a parametry nie mają tu nic do rzeczy ale nie wiem czy o to chodzi wiec może to co innego.
Godzil Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Napisano 20 Czerwiec 2007 Rozdzielczość tekstury jest SPORRRA, 2048 czy coś na 1024... wieć to nie to, bez vray deisp. wygląda całkiem spoko ale musi mieć displace jakiś :| :( HELP
Orangegraphics Napisano 20 Czerwiec 2007 Napisano 20 Czerwiec 2007 oj tam. takie coś to po prostu bumpa daj dużego.
Godzil Napisano 21 Czerwiec 2007 Autor Napisano 21 Czerwiec 2007 No tak problemu sie pozbyłem, displace wygląda już nieco lepiej prawda? Ale dalej nie wiem jak zrobić ładną kałużę, proszę pomóżcie :(
Godzil Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Napisano 22 Czerwiec 2007 Już nikt nie ma zamiaru mi pomóc? :(
Rekomendowane odpowiedzi