Napisano 20 Czerwiec 200717 l Witojcie! Dawno mnie tu nie było wiec trzeba się w reszcie za siebie zabrać. Oto moje najnowsze coś: I widze wiele błędów które nie wime z czego wynikają. A mianowicie: użyłem Vrayowego diplace na podłodze ale spójrzcie jak rozmazalo to cała powierzchnie, nie wiem czemu, żaden z parapetrów tego modyfikatora nie sprawia wrażenia jakby byl za to odpowiedzialny :( Kolejna sprawa o chcialbym tu dodać kaluże, jak proponujecie wykonać "model" :D i materiał w VRAY na coś takiego? Z góry dziękuję za każda pomoc, licze na konstruktywną po pierwsze krytykę oraz spora pomoc z Waszej strony!! pozdrawiam! P.S. Ostrze to narazie prowizorka do zmiany wiec o tym pisac mi nie musiscie :P
Napisano 20 Czerwiec 200717 l Jak na moje oko to to sie rozmazało bo tektura ma małą rozdzielczość a parametry nie mają tu nic do rzeczy ale nie wiem czy o to chodzi wiec może to co innego.
Napisano 20 Czerwiec 200717 l Autor Rozdzielczość tekstury jest SPORRRA, 2048 czy coś na 1024... wieć to nie to, bez vray deisp. wygląda całkiem spoko ale musi mieć displace jakiś :| :( HELP
Napisano 21 Czerwiec 200717 l Autor No tak problemu sie pozbyłem, displace wygląda już nieco lepiej prawda? Ale dalej nie wiem jak zrobić ładną kałużę, proszę pomóżcie :(