heaven Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 to fajne :P podoba mi sie :) fajny kolor i wogole :)
BarlogPL Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 Pufa taka sobie... haven się za mocno czepiasz po prostu ;p
Samot-nick Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 ten ostatni jest naprawde fajny. fajny material tej podstawy, czy nog nie wiem jak to nazwac. Nie wiem czy koniecznie praktyczny ale fajnie wyglada :)
BarlogPL Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Kolega chciał chyba spytać skąd czerpiesz inspiracje ^^
Nerwer Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Napisano 5 Lipiec 2007 Dla inspiracji polecam: http://www.mocoloco.com/
heaven Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 no rzeczywiscie taki serowy :P ale fajny ... cos podobnego bylo wczesniej :P mozesz zrobic jeden render z tymi dwoma meblami ? :)
Nerwer Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Napisano 5 Lipiec 2007 Jak mi powiesz o który mebel ci chodzi to zrobię : P
heaven Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 masz tutaj stoleczek :P http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=39517
heaven Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 tak chcialem :P w tym samym stylu te mebelki :) wiec pasuja :P tylko ta noga rozmazana :P ale fajnie :P
heaven Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 kiepski ten stol.. ale lampa fajna :) podoba mi sie :) kolorki fajne :) jakiego swiatla uzyles ?
Gość emcz Napisano 20 Grudzień 2009 Napisano 20 Grudzień 2009 wykonanie mebli przez autora wątku robi na mnie wrażenie, sama potrzebuję wymodelować coś na kształt siedziska 'sofy' z 1szej strony. dokładnie potrzebowałabym wiedzieć jak zrobić 'segmenty' części siedziskowej mam nadzieję, że piszę zrozumiale..dość). jeżeli ktoś będzie chętny na podanie sposobu wykonania ów kształtu, to poproszę.. profil też załączyłam :)
Rekomendowane odpowiedzi