Touch Napisano 22 Lipiec 2007 Napisano 22 Lipiec 2007 O taki układ mi chodziło, ale czy jest dobrze, to się przekonasz jak wstawisz resztę;) Co bym na Twoim miejscu zrobił, to skończył już tą łazienkę i wziął się za następną, już bardziej przemyślaną;)
lukos86 Napisano 22 Lipiec 2007 Autor Napisano 22 Lipiec 2007 No miałeś rację jest lepiej. Przynajmniej na moje oko. :P Shot at 2007-07-22
delf77 Napisano 22 Lipiec 2007 Napisano 22 Lipiec 2007 plytki widac ze sie powtarzaja , po co ten kawalek kwaitka , obraz nie do tj lazienki - po co w kiblu obraz - zeby patrzec jak sie robi K ?ehhhhh mam nadzieej ze nie jestes architektem
lukasz3d Napisano 23 Lipiec 2007 Napisano 23 Lipiec 2007 ja rowniez mam taka nadzieje tymbardziej ze w ogole rad od poczatku nie uwzgledniasz (chyba ze tylko moje masz gdzies)-nastepne-bidet najczesciej wystepuje w zestawie z klopikiem tzn obok oj poogladaj jakies gazetki z wnetrzami
Ex3 Napisano 23 Lipiec 2007 Napisano 23 Lipiec 2007 Popracowałbym jeszcze nad ręcznikami bo trochę nienaturalnie wyglądają.
lukos86 Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Napisano 23 Lipiec 2007 Narazie pracę nad łazienką zawieszam. Prawdę mówiąc mam jej już dosyć. A co do bidetu masz racje najczęściej jest koło kibelka. NAJCZĘŚCIEJ ALE NIE ZAWSZE. Mnie i mojej kobiecie nie sprawi kłopotu przejście 2 metry. Pozrawiam
Rekomendowane odpowiedzi