Napisano 22 Lipiec 200717 l O taki układ mi chodziło, ale czy jest dobrze, to się przekonasz jak wstawisz resztę;) Co bym na Twoim miejscu zrobił, to skończył już tą łazienkę i wziął się za następną, już bardziej przemyślaną;)
Napisano 22 Lipiec 200717 l Autor No miałeś rację jest lepiej. Przynajmniej na moje oko. :P Shot at 2007-07-22
Napisano 22 Lipiec 200717 l plytki widac ze sie powtarzaja , po co ten kawalek kwaitka , obraz nie do tj lazienki - po co w kiblu obraz - zeby patrzec jak sie robi K ?ehhhhh mam nadzieej ze nie jestes architektem
Napisano 23 Lipiec 200717 l ja rowniez mam taka nadzieje tymbardziej ze w ogole rad od poczatku nie uwzgledniasz (chyba ze tylko moje masz gdzies)-nastepne-bidet najczesciej wystepuje w zestawie z klopikiem tzn obok oj poogladaj jakies gazetki z wnetrzami
Napisano 23 Lipiec 200717 l Autor Narazie pracę nad łazienką zawieszam. Prawdę mówiąc mam jej już dosyć. A co do bidetu masz racje najczęściej jest koło kibelka. NAJCZĘŚCIEJ ALE NIE ZAWSZE. Mnie i mojej kobiecie nie sprawi kłopotu przejście 2 metry. Pozrawiam